Thomek21 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 No właśnie tak jak w temacie do czego służy opcja A.I w sterownikach omega drivers opcje sa takie (wyłączona,Normalna,Wysoka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dachu Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 To jest chyba taki bajer, ze w zaleznosci jaka gre wlaczasz to zmieniaja sie ustawienia grafy tak, ze masz o kilka % wieksza wydajnosc. np. inne ustawienia dla Q3, UT, CS itd/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mag_ Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 w Half life 2 po przeladowaniu mapy wyskakuje napis AI disabled i wrog wtedy stoi w miejscu i nic nie robi... o co chodzi konkretnie niewiem.. takie mam doświadczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 w Half life 2 po przeladowaniu mapy wyskakuje napis AI disabled i wrog wtedy stoi w miejscu i nic nie robi... o co chodzi konkretnie niewiem.. takie mam doświadczenie. 1212177[/snapback] Kupowania oryginałów też nie należy do Twoich doświadczeń życiowych. Bywa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 To nie ma żadnego związku napewno z HL2 ja mam orginał i nigdy mi sie takie coś nie zrobiło, ale kumpel ma pirata no i ma cały czas ten problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 No i niestety nie dowiedziałem się nigdzie na ten temat :( Jednym słowem opcja chyba nie działa na tej karcie 9200. Bo niezależnie od ustawień zawsze tyle samo punktów w 3dmarkach i fps'ów w grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 No i niestety nie dowiedziałem się nigdzie na ten temat :( Jednym słowem opcja chyba nie działa na tej karcie 9200. Bo niezależnie od ustawień zawsze tyle samo punktów w 3dmarkach i fps'ów w grach. 1217377[/snapback] wejdz na strone www.omegadrivers.net wszystko tam jest opisane :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techu Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Funkcja Catalyst A.I polega na optymalizacji sterownika karty dla wybranych gier (nowych). Z tego co sie dowiedzialem ze przyrost wydajnosci w tym trybie wysokim mzoe siegac paru kaltek na sekunde bez utraty jakosci wyswielanego obrazu ale wymaga to szybkiego cpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Funkcja ta umozliwia powielenie tego samego obiektu bez potrzeby renderowania go osobno. Np. trawa itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 widze, że problem rozwiązany, ale ja chciałem napisać w związku z a.i. diabled w hl2, jest to pierwszy wykryty bład poprawiony w pierwszej łatce więc radze po prostu zassać, a na przyszłość kupować orginały :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Można również wpisać w konsoli A.I Disabled i będzie działać sprawdzone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 haha a właśnie, że nie, bo błąd ten pojawia się często przy ładowaniu save'ów i czasami komenda a.i disabled nie działa, wiem bo tak miałem, pomagał tylko restart w konsoli, zresztą jest to na tyle wkurzajace, że chyba jednak lepiej wgrać patha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...