seba-seba Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Mam problem z grą Heros IV. Gdy chce ją wlączyć pojawia się pewien komunikat (zobacz załącznki). Kiedyś działało mi bez problemu. Takie problemy mam też z innymi grami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Przeinstaluj Winde... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 nic nie da przeinstalowanie windy, mam ten sam problem z Medal of Honor Pacific Assault Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Piszcie do dystrybutora o wymaine... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Generalnie taki napis może oznaczać cokolwiek, ale spróbowałbym ściągnąć z netu biblioteki od vb i vc i wrzucić do systemu, u mnie coś takiego kiedyś pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogiel Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Kup sobie oryginalna wersje, a nie jakies pirackie gowno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Kup sobie oryginalna wersje, a nie jakies pirackie gowno. 1211463[/snapback] Tak to prawda oszczędasz to i problemy się pojawiają :)))))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Kup sobie oryginalna wersje, a nie jakies pirackie gowno. 1211463[/snapback] Co prawda w naszym kraju nielegalne kopie gier istnieją :-P , ale to nie oznacza, że każdorazowe zawieszenie gry musi świadczyć o jej nielegalności. A co, orginały się nie wieszają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 racja.. posiadam CMR3 orginała.. i zawsze mam z nią kłopoty.. ALE TYLKO I WYŁĄCZNIE z TĄ GRĄ!!! jakas lewa jest.. a w sklepie mi nie wymienią, bo mówią że se skopiowałem i że chce inną na nastepny wałek.. JEŻELI TAK BEDĄ ROBIĆ w naszych sklepach (w polsce) to wątpie czy kiedys sie sytuacja poprawi. a fakt faktem jest to smutne:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...