xe_pl Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Witam:) Potrzebuje sterowniki do karty graficznej ATI 3D Rage IIC AGP najlepiej pod win XP:) ewentualnie pod win 2k. Szukalem w necie ale nie bardzo moge znalesc:/. Na stronie ATI pisze, ze sa razem na plycie cd z win jesli dobrze zrozumialem.:). Z tymi sterami od ms strasznie wolno wszystko chodzi:) nie mam na mysli jakis nie samowitych aplikacji 3d a worda itp:). Wie moze ktos z kad mozna sciagnac sterowniki do tej karty?:) albo jesli ktos ma to jesli by mogl mi przeslac je na maila malutki04@o2.pl. Bede wdzieczny za help:)) Pozdrowionka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztelan72 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 ta karta jest do bani sterowniki nie wielo pomoga sam mam taka czekam na radka 9800 na pewno nie pograsz filmy mozna ogladac a co do sterow to sa na stronie ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmaniaczek Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 daj linka jak możesz bo ja nie wiedze tych sterów na stronie ati .... , a mam tą samą grafe i problem ztym że 3D nie działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Pod W2k/XP z tego co wiem nie ma sterownikow innych niz te dostepne w systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmaniaczek Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 no to ja już nie wiem co robić.... nie działa mi 3D na tej grafie:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Ta karta ma takie 3D, ze ... ;-) Lepiej kup sobie jakas normalna karte za pare zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...