jul23 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Mam płyte MSI KT4V chciałbym wiedzieć ile teraz gdyby była nowa jest warta bo mam zamiar wymienić się z kumplem na ABIT NF7 S i jak co doplacic i msuze wiedziec ile warta jest moja MSI zeby bylo opłacalne :). Nie potrzeba mi porownaiani obu tych plyt MSI to szit ale ile warta jest wymiana? powiedzcie ile kosztuje MSI albo ile byscie dolozyli do tamtej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 czcesz sprzedac swaoja mobo uzywana po cenie nowki ?! porownaj se ceny na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jul23 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 na allegro nie ma MSI KT4V nie znalalzem chce wymienic moja msi na jego ABITA i mam doplacic ale nie wiem ile:) sie oplaci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 no co ty ślepy jesteś allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...