Macho Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 .....niestety narazie mnie nie bedzie przez miesiac ale to przez to ze nie bede mial juz internetu a jak bedzie w listopadzie i dalej to sie okaze ale na wszelki wypadek zegnam sie z wszystkimi spedziłem super chwile z wami tweak to pozadny serwis.......jeszcze raz narazie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 .....niestety narazie mnie nie bedzie przez miesiac ale to przez to ze nie bede mial juz internetu a jak bedzie w listopadzie i dalej to sie okaze ale na wszelki wypadek zegnam sie z wszystkimi spedziłem super chwile z wami tweak to pozadny serwis.......jeszcze raz narazie :cry: papa :cry: wiem co to jest bol "brak i-netu" :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 3m sie Macho. Mamy nadzieje ze wroocish :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 nara macho ! troche mi bedzie brakowało twoich bzykajacych siem muchów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Szkoda :( Ale mam nadzieje że tylko na chwilę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 narcia :cry: te muchy sa coll :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Troche szkoda, a muchy zawsze mi humorek poprawialy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 narazie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 No to pozostaje mi tylko życzyć Ci szybkiego powrotu na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Narazie Macho ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...