csh Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Witam! Czy pamiatki Twinmosa (512MB 2,5CL) w AIDZIE przy odczycie SPD pokazuja nazwe? Kupilem dzis taka kostke, ale mam pewne podejrzenia co do jej autentycznosci. Mialem juz kilka marek pamieci i zawsze, nawet na tych najslabszych nazwa widniala a tym razem jest tylko nazwa kodowa modulu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 ja mam twinmosy i tez nie ma :) w spd mam tylko timingi i date produkcji (cl2,5-3-3-8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
csh Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Dzieki! To mnie uspokoilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 ze względu na cenę również myśle kupić twinmoski.I takie pytanie ile średnio da się na nich wyciągnąć o fsb 250 chyba nie mam co marzyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...