Crosis Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Połączyli chłop i babe ;) I robią z tego program reality show. Blee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 O ;] No to musi być wesoło ;] Oczywiście program nazywa się 'serious genetic experiments'? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Toleruje takie wynaturzenia tak jak kazde inne. Lecz gdyby mnie nabrali to rowno bym sie oblowil z rozpraw sadowych. Niech sobie laza homoseksualisci i trasseksualisci byle sie do mnie nie zblizali w celu podrywania. Moge sie nawet z takim czlowiekiem przyjaznic bo jestem tolerancyjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 :dontfeedtrolls: Obejrzałem zdjecia.... Bleeeh.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexteros Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 obejrzałem ostatni odcinek i zawiodłem sie :( spodziewałem sie jakiejś akcji po ogłoszeniu wielkiej wiadomości czy cuś :lol: [więcej nie spojleruje - sami sobie zobaczycie ;)] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Eee widziałem te zdjęcia, to jakiś fotomontaż, niemożliwe jest żeby miała aż tak "dużego" bo: -zaczeła brać hormony czy coś takiego w wieku 10lat więc jego genitalia miały się zatrzymać na poziomie 10latka. -ciekawe jakby ukrywała takich rozmiarów sprzęt w obcisłym kostiumie kąpielowym? Przecież to niemożliwe. Uważam, że to fotomontaż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Albo to nie jest ta miriam... Ale tez sie nad tym zastanawiałem biały. na fotomontaz to nie wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Albo to nie jest ta miriam... Ale tez sie nad tym zastanawiałem biały. na fotomontaz to nie wygląda. 1212746[/snapback] Ale znowu z drugiej strony to jest podobna do tej z tego programu :/. No nie wiem, albo Ci kolesie myśleli, że to co się tak odznacza to jej kotlet tzn pussy :mur: :blink: <_< . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 duzego??? przeca na tych fotkach jest wzwod....ile to cos ma? 10 cm?? bez przesady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 duzego??? 1212837[/snapback] A nie widziałeś, że napisałem "dużego"? a nie dużego :wink: ?. Swoją drogą to koleś pewnie zmienił płeć dlatego, że miał przyrodzenie za małych rozmiarów, tylko nie wpadł na to, że powiększenie byłoby tańsze niż zrobienie z sibei kobiety :huh: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 :lol: Program zalosny :| Ale "dziwczyna" :?: fajna :lol: Wyobrazie sobie taka akcje z wlasna panna... robi sie ciekawie a tu suprise :!: blach... :| :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Ten program bardzo pasuje do przysłowia "Nie kupuje się kota w worku", wręcz nadaje nowy wymiar temu przysłowiu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 obleśne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Ludzie, transwestyty nie widzieliście? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 mam inne fotki miriam jak ktos chce to pw albo gg... te sa dopiero ble :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 _Azazel_ Skad Ty takie fotki masz 8O :> Fotki dla twardzieli 8O :lol: To sie nazywa "tolerancja" :blink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 _Azazel_ Skad Ty takie fotki masz 8O :> Fotki dla twardzieli 8O :lol: To sie nazywa "tolerancja" :blink: :lol: 1213284[/snapback] z googli;) chora ciekawosc :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olcia Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 z googli;) chora ciekawosc :mrgreen: 1213319[/snapback] TY to w wogole jestes chory :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 hre hre hre ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 TY to w wogole jestes chory :? 1213557[/snapback] Ojjj.... _Azazel_ nie zazdroszcze Ci Twojej sytuacji...;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olcia Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Ojjj.... _Azazel_ nie zazdroszcze Ci Twojej sytuacji...;) 1213606[/snapback] hehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 hehe :lol: 1213626[/snapback] lol Ola nie rob ot BAN jak ktos chce linki do odcinkow to moge wkleic do tematu;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 lol Ola nie rob ot BAN jak ktos chce linki do odcinkow to moge wkleic do tematu;) 1213709[/snapback] :blink: Przyznaj się, że Ci się podobają te zdjęcia. Jaką to trzeba być osobą, żeby oglądać takie zdjęcia. Fuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olcia Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 :blink: Przyznaj się, że Ci się podobają te zdjęcia. Jaką to trzeba być osobą, żeby oglądać takie zdjęcia. Fuj. 1213770[/snapback] hehe pewnie ze mu sie podobaja :D ale z tego co widzialam to wielu z was pisalo do niego zeby wam wyslal te fotki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 jak ktos chce linki do odcinkow to moge wkleic do tematu;) 1213709[/snapback] Mozesz mi zapodac linki na PM :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Azazel dziala u Ciebie PW ? Wydawalo mi sie, ze prosilem o linka na PW ale moze teraz sie doprosze :) Plis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 :blink: Przyznaj się, że Ci się podobają te zdjęcia. Jaką to trzeba być osobą, żeby oglądać takie zdjęcia. Fuj. 1213770[/snapback] a co ty jestes na tych zdjeciach ze ma mi sie to podobac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Nie no, ciezko uwierzyc ze taki fajna laska ma meskie genitalia. Powiedzcie mi tylko jedno jak on to ukrywa w stroju kapielowym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Jakby to ując... podwija i przykleja taśmą ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 hehe pewnie ze mu sie podobaja :D ale z tego co widzialam to wielu z was pisalo do niego zeby wam wyslal te fotki.... 1214067[/snapback] Co w tym jest takiego ciekawego? Że ma cycki i <cenzura> ? Przecież to jest żałosne, żeby oglądać takie zdjęcia. Do tych co oglądali/chcą obejrzeć te zdjęcia - czy Was czasem nie <cenzura>. Rozumiem popatrzeć na jakąś piękną kobietę ale na coś takiego? PS. Nie widziałem tych zdjęć i nie zamierzam ani oglądać tak debilnego programu, ani przeglądać tego typu zdjęć. Mam swój honor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...