Nexer Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Sprawa wygląda tak : Mam 8 komputerów na których ma zostać zainstalowany system windows xp licensed (nie wymagana aktywacja). Potrzebuje zrobić kopie ustawień, userów, praw dostępu/odczytu do folderów/plików, programów załadowanych do systemu (na każdym kompie będzie czysto zainstalowany win xp). Teoretycznie myślałem nad nortonem ghost niestety przerzutka z amd (barton 3000+ i abit nf7) na laptop z intelem na pokładzie (celeron) nie zakończyła się sukcesem (black screen przy bootowaniu). Nie wiem jak z normalnymi pctami bo jedyny komp u mnie z intelem to ten laptop (8 kompów to celki 533/amd 1ghz, konfiguracje różne). Jest jakiś program, który wykona taki backup ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 A narzedziem do backupow wbudowanym w system sie nie da?(Narzedzia systemowa->kopia zapasowa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...