AlexB Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Witam. Moj "wspanialy" liteon 812 tak wypala, ze 40% plytek laduje w koszu. Czsami poczyta to co sam wypalil, na dvd to juz zupelna kicha. Nie cala plyta, kawalki po zewnetrznej raczej. Teraz nie wiem czy to wyina nagrywarki, czy lipnych plytek. narazie mialem okazje testowac minty -R x4, a ostatnio kupilem w media EMTEC -R x4 - tez shit. Dobrze nagrywa +RW TDK - mam dwie, kilka razy uzywane i zawsze ok. Help bo juz mnie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 1. Nie nagrywaj na -R 2. Nie nagrywaj na mintach i innych tego typu smieciach 3. Nagrywaj na +R 4. Nagrywaj na dobrych płytach (np TDK, Verbatim) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlexB Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 THX za klarowna odpowiedz. Juz bylem przekonany ze cos nie tak z moim lajtkiem. Z drugiej strony to na gowniana wypalarke dalem sie namowic. Stary asus 3212A nie skopal ani jednej plytki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...