.::Nazgul::. Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Jestem szczesliwym (z drobnym wyjatkiem) posiadaczem internetu bezprzewodowego: karta D-Link DWL-520+ 2.4 Ghz. Kiedy kabel z anteny jest podpiety do tejze sieciowki komp nie wylacza (ani restartuje) sie automatycznie po wyjsciu z WinXP. Kiedy kabel jest odlaczony wszystko jest cacy. Moze mi ktos powiedziec jak temu zaradzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fejkk Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Masz zainstalowane najnowsze sterowniki ? Jak nie to je pobierz. Sprawdź w urządzeniach systemu czy nie występują Ci konflikty IRQ bo przez to też mozesz mieć problemy, poinstaluj wszystkie najnowsze Service Packi do Twojej płyty głównej. Jak to nie pomoże to poprostu masz pechowy sprzęt i koliduje wraz z tą kartą ;) na poprzedniej płycie miałem taki problem. Poprostu są urządzenia które zakłócają pracę tej radiówki z niewiadomych powodów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::Nazgul::. Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Do karty mam najnowsze sterowniki (oryginalne z plyty ktora dostalem, z reszta), do mojej dupnej plyty sa tylko od audio, lan onboard i inne bzdety, o które chyba nie chodzi. Czy zmiana slota moze pomoc? I tak sie pewnie wszystko sprowadzi do formata. A jesli i to nie pomoze niech sie kurna mecza ci co zakladali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fejkk Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Wymiana slota może pomoże, możesz spróbować a jak to nic nie da to powiedz twojemu ISP żeby zmienił Ci karte sieciową i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_martin Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 spróbuj zmienić slot bo u mnie siecióka trawi 2 z 6 PCi a mam taką samą karte jak ty, tak OT to jak tam z pingami na radiówce bo u mnie gra to koszmar (o ile wogóle sie podłaczy do serva bez "this serv is for low ping players only" :sad:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fejkk Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 A to napewno wina radiówki ? Bo może macie takie łącze internetowe, i dlatego macie lagi bo jest strasznie obciążone. Do bramki lub anteny masz dobre pingi ? Ja mam do bramy ping ~2ms, a do internetu na większości dobrych serwerów ~19ms. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...