buszi Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 posiadam winbadziewie XP. po ściągnięciu SP1 mam następujący problem: ściagam jakiś plik z interenetu i nie chce mi go przenieść ani zmienić nazwy. non stop pluje się że plik jest urzywany i nie moge nic więcej zrobić. w czym może być problem? nie chce znowu instalować samego XP bez SP a wnerwia mnie to niesamowicie:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusioo Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Prawdopodobnie plik jest używany przez inne programy. Spróbuj zakończyć wsystko co się da ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Tytuł tematu edytowany... Nastepnym razem postaraj sie o regulaminowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...