Zeniu Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 jezeli modowac to modowac a nie kupowac gotowce ;) takie moje zdanie :D a modzik bardzo fajny podoba mi sie :) zakochalem sie w poziomych budach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIEKO Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Zastanawia mnie chlodzenie w tym desktopie, wlasciwie sam mam zamiar wlozyc kompa jak w podpisie ale nie wiem czy to do konca dobry pomysl w koncu troche sie bedzie grzalo, w szczegolnosci w lato, a co gorsze musze polozyc na to monit nie maly. Cizko go bedzie chlodzic wkoncu miejsca jest duzo mniej niz w miditower. A zalezy mi przedewszystkim zeby byla bardzo cicho, dlatego mysle nad WC to bedzie wyzwanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Hej. Tak wygląda pleksa matowiona papierem 2500 na sucho... grille malowane Montaną Black; siatka...wiadomo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Jak tak ogladam tego papsta i czewone podswietlenie to przypomina mi sie moja zabawa z budą :) Ale nie wiercilem tego wentyla tylko 3x 5mm dalem w tubie i moglem nieco mocniej je wychylic i wycelowac nimi. Jakas nowsza fotka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaz43 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 wszystko super, jestem pod wrazeniem jedno co mnie martwi to srebo w spraju :? - to sie tylko nadaje do upiekszania SKM i miejskich zabudowan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) 1281834[/snapback] skąd masz tą siatke ? :blink: mógłbym takie 3 zamówić u CIBIE ? :rolleyes: Edytowane 18 Lutego 2005 przez kiaad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master007 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 skąd masz tą siatke ? :blink: mógłbym takie 3 zamówić u CIBIE ? :rolleyes: 1284073[/snapback] jak chcesz fajna siatke to kup sobie takie cos co wyglada jak duza paletka do pingponga :] i tam jest duza taka siateczka. Znajdziesz je w kazdym markecie w dziale ze sprzetem do kuchni (czajniki, garnki itd...) Firmy FAckleman (czy jakos tak) kosztuje ok 8zł ale siateczka jest fajniusia sam niedługo kupie :] Sorka ze nie umiem wam dokladnie wytłumaczyc jak to sie nazywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 jak chcesz fajna siatke to kup sobie takie cos co wyglada jak duza paletka do pingponga :] i tam jest duza taka siateczka. Znajdziesz je w kazdym markecie w dziale ze sprzetem do kuchni (czajniki, garnki itd...) Firmy FAckleman (czy jakos tak) kosztuje ok 8zł ale siateczka jest fajniusia sam niedługo kupie :] Sorka ze nie umiem wam dokladnie wytłumaczyc jak to sie nazywa 1285582[/snapback] To jest sitko nakładane na patelnię, zapobiegające pryskaniu tłuszczu podczas smażenia np. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Mod na poczatku lipa sie zapowiadal ale wykonanie jka narazie powala zastanawiam sie do czego podlaczyles diosy w klawiaturze i ile max mozna ich wepchnac?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Mod na poczatku lipa sie zapowiadal ... ...zastanawiam sie do czego podlaczyles diosy w klawiaturze i ile max mozna ich wepchnac?? pozdro 1287114[/snapback] 1) Co masz na myśli?.. 2) To są 3mm diody, zasilanie niezależne (do molexa...),ile upchniesz to będzie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 do molexa a co to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) Hej. Na mniejszym okienku, postaram się zrobić taką grawerkę... edit: Pamiętaj o ustaleniach regulaminu, szerokość obrazka to max 650 pikseli. Obrazek zmieniono na link. moderator - romek Edytowane 22 Lutego 2005 przez add_ek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 To jest sitko nakładane na patelnię, zapobiegające pryskaniu tłuszczu podczas smażenia np. 1286942[/snapback] aha :D luzik ... jutro poszukam to w supermarkecie ..:] bo mam za dużo kurzu mi sie kreci w kompie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Hej. Na mniejszym okienku, postaram się zrobić taką grawerkę... [img/]http://mitglied.lycos.de/addryan/coos/grawera.gif[/img] 1288170[/snapback] zmien rozmiar obrazka bo sie forum rozjezdza :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 No i tak to wyszło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 fajnie, gdzie robiles grawerke? i ile Cie to wynioslo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 fajnie, gdzie robiles grawerke? i ile Cie to wynioslo? 1294377[/snapback] XSARA3D5 - drukarka (abarotnaje... :D ) - cyrkiel...troszkę cierpliwości...no dobra; DUŻO CIERPLIWOŚCI !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 wyszlo profesjonalnie, gratuluje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Piękna praca własnych rąk :) Super ciekawe jak z podswietleniem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Jestem zszokowany tym modem! :D jest piękny i w dodatku robi go Gliwiczan (pozdro! :)) daj zdjęcia jak to wszystko wyglada w ciemnosci ;) wraz z wlasnorecznie robiona grawerką... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sayetan Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 to zatrzymania kurzy, ktory wciaga wentylator sluzy watolina(czy jak tosie tam nazywa) kupuje sie to w sklepie, ma podobna strukture do waty, daje sie to miedzy grill a wiatrak naprawde dobrze zatrzymuje kurz bo u siebie cos takiego mam nie mam aparatu a szkoda bo bym pokazal jak trzyma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 ja pieprze normalnie jak to oglądam co ty robisz to nie moge wyjść z zadziwienia i podziwu że ty to wszytsko własnoręcznie robisz! świetny mod poprostu, nie moge! brawo poprostu brawo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Hej. Trochę mi "zchodzi", bo kupiłem mieszkanie i jest trochę bieganiny...Tak-WSTĘPNIE-wygląda to po ciemku(bez bebechów,pleksy i umocowanego oświetlenia...) tymczasem... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Witam Dawno mnie tu nie było :P Komp Wygląda Rewelka :) jest naco popatrzeć :) ten czerwony kolor wygląda wręcz powalająco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 a jak wyglada buda w dzien? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciosław Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Zbieram szczękę z podłogi. Gratuluję! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 a jak wyglada buda w dzien? 1319407[/snapback] Moowiłem, że jeszcze nie jest skończona... <_< ... :wink: Panel wygląda tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 co nocą to noca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Moowiłem, że jeszcze nie jest skończona... <_< ... :wink:wiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Jakas przydka farba na dyskietkach jest :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...