Jaro830628 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 jak sie na to patrzy to sie aż samemu chce spróbować własnych sił w modowaniu obudowy tylko trzeba miec dobry pomysł i plan taki jak ten !! cudo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 chcesz nabyć?.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 wszystko mi sie podoba i mam nadzieje na dokładne oopisy jak zrobic taki bajer z mycha i całą reszta oczywiście !!i nie chcodzi mi o kopiowanie ale wykorzystanie podparzonych trików :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 SPRZEDANY !!! ZAMKNĄĆ... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fliper_nx Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 musze pogratuowac wykonania i pomyslu chociaz z pomyslem to ten siatex mi nie pasi ale i tak jest piknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Przepiękna buda I to podświetlenie Gratulacje moda! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Troszke juz stary topic, ale obudowa przewyzsza poziomem wizualnym, estetycznym wiele obudow przez ten czas zmodowanych. Gratuluje, naprawde dobra robota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Super sprawa, sporo roboty i cierpliwośći nie idzie na marne :D Ile ten mod Ciebie kosztował, kosztuje, mniejwiecej koszta tego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 autor moda jest 'banned' takze ci nie odpowie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banned_man Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Jakie to miłe... :rolleyes: Teraz pracuję nad tym... http://www.mod-planet.com/forum/viewtopic.php?t=1059 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Jakie to miłe... :rolleyes: Teraz pracuję nad tym... http://www.mod-planet.com/forum/viewtopic.php?t=1059hmm...cichy powrot :) to dobrze bo jestes b.zdolny ,a twoje mody wymiataja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Tez mi miło, że jesteś, ciekawość moda przerasta wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banned_man Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Taką fajną doniczkę zmarnowałem... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Taką fajną doniczkę zmarnowałem... :sad:no :) szczerze mówiąc wyszedł troche odpust ale dzięki takim modom człowiek zyskuje doświadczenie :) bierz się za kosteczke barebonrzyńco bo na FL nie możemy się doczekać co z tego będzie ;] mój feniks też niedługo chyba ruszy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 tak jak mój reactor :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renegat Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 JESTEM POD WRAŻENIEM. Wszystkiego nie czytałem, tylko pierwsze strony, ale naprawde nieźle. Oby tak dalej. super pomysł z myszką i do tego ładnie wykonany:) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BTL Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Wielkie Gratulacje dla za wykonanie pomysl i wogule wszystko piękne i godne uwagi !!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banned_man Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) Umiłowani w moddingu! Braderz & sisterz!:D:D:D link do: add_ryan barebonerzyńca Słuchajcie! Stała się rzecz niebywała! Moja -hmm- przeróbeczka znalazła sponsora (a właściwie to On ją...) !!! Zagadał do mnie Samhain z Realitynet , czy nie myślałem o zapodaniu 'kosteczce" Dablju Si (czyt.WC). Od słowa do słowa dojechała do mnie paczuszka z : Frostem na procka (Frost na grafę przyjedzie w styczniu.Chłopaki kalibrują nowe CNC ...), pompkę CoolRiver na 12V, zestawik króćców Camozzi SK 8/10 R1/4, AirTrap (do napełniania/odpowietrzania), płyn UV zielony. W paczuszce były także osłonki i molexy UV do mojego Chiefa. Nie pytajcie mnie, proszę, dlaczego ja?..Nie wiem! To woda na młyn mojej próżności! Wolę nie wiedzieć, prawda może być bolesna! :lol: Wolę żyć w błogiej nieświadomości... Oczywiście o zmianie planów pod "dyktando" nie było mowy !!! Samhain nie wymagał w zamian absolutnie niczego. Byłbym niewdzięczny, gdybym choć nie podziękował za słowo...no i zabaweczki !!!:D Tak więc... Samhain! Dzięki! Tu one same... Edytowane 20 Grudnia 2005 przez banned_man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fliper_nx Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 tylko pogratulowac , i teraz masz sie dla kogo starac :lol2: a wiec milej pracy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...