Skocz do zawartości
nalewa0

Projekt Nalewy :)

Rekomendowane odpowiedzi

A więc robię moda obudowy. Bdzie to mój pierwszy mod, ale mam zapał do tego i napewno go skończę. Obudowa ma mniejwięcej tak wyglądać, czy mógłby mi ktoś doradzić jak to wygląda i co pozmieniać??? Starałem się nie wzorować na innych obudowach, a teraz chcę żeby to jak najlepiej wyglądało :)

post-23165-1105391900_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Życze abyś ukończył moda (wogole zaczął) :) Wiem ile z tym roboty, a Twoje fantazyjne kształty będą potrzebowały duuuuuuuzo roboty.

BTW to mi przypomina expres do kawy(no offence) :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie jestem zwolennikiem takich glupich pomyslow jak poprzedmowcy, btw wole takie modyfikacje ze autor posiada glowna koncepcje i wszystko tworzy na bierzaca, a nie przed rozpoczeciem prac all zaprojektuje a potem nic nie wychodzi tak jak powinno, sam nic nie projektuje tylko wymyslam na biezaco co chcem :P i to mi sie bardziej podoba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie chłopakowi czasu nie łatwo będzie zrobić taką budę jak na projekcie. Niech skończy robić wtedy się pochwali.

Być może macie racje ze modowanie Nalewy zaczęło się na projekcie i się na nim skończyło ale wiecie nic niewiadomo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie chłopakowi czasu nie łatwo będzie zrobić taką budę jak na projekcie. Niech skończy robić wtedy się pochwali.

1236120[/snapback]

To po co zakladal topic (smiecil forum) ? ;]

kolejny NIBYMOD, ehhh....

Edytowane przez Radek_BVB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście nie lubie jak ktoś kończy swoją prace na planach bo to jest najłatwiejsze. Dopiero wykonanie tego jest trudne i miejmy nadzieje że nalewa0 nie odpisuje bo robi moda i jest bardzo zajęty :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...