nalewa0 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 A więc robię moda obudowy. Bdzie to mój pierwszy mod, ale mam zapał do tego i napewno go skończę. Obudowa ma mniejwięcej tak wyglądać, czy mógłby mi ktoś doradzić jak to wygląda i co pozmieniać??? Starałem się nie wzorować na innych obudowach, a teraz chcę żeby to jak najlepiej wyglądało :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 takie to jakieś zwyczajne .... szara prostokątna buda... no i kolejny fikcyjny mod - jak ja ich nie lubię... chwalcie sę gotowymi modami a nie jakimiś takimi bezpostaciowymi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 mnie tez juz zaczyna to irytowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 A ja bym poprosił ładniejszy obrazek (albo kilka - rzuty), bo tak, to ciężko coś ocenić. Zresztą, w praktyce i tak wychodzi inaczej niż na rysunku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 chcesz oceniac projekt zrobiony w paincie? SICK! niech lepiej autor zabierze sie do roboty to wtedy bedzie co oceniac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Życze abyś ukończył moda (wogole zaczął) :) Wiem ile z tym roboty, a Twoje fantazyjne kształty będą potrzebowały duuuuuuuzo roboty. BTW to mi przypomina expres do kawy(no offence) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 lol znowu? zacznijcie --> skonczcie --> piszcie PLIS!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 ja nie jestem zwolennikiem takich glupich pomyslow jak poprzedmowcy, btw wole takie modyfikacje ze autor posiada glowna koncepcje i wszystko tworzy na bierzaca, a nie przed rozpoczeciem prac all zaprojektuje a potem nic nie wychodzi tak jak powinno, sam nic nie projektuje tylko wymyslam na biezaco co chcem :P i to mi sie bardziej podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewa0 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Jutro idę po szpachlówkę, plexi,... i zobaczę co mi z tego będzie wychodziło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 To czekamy...a po ukonczeniu prac postawisz nalewke :P (joke) Front moze byc ciekawy, powodzenia ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Hello!! :) Bedzie cos z tego moda czy nie?? Kiedy Update'y ?? <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 chyba kolejny mod który upadł zaraz na starcie...pozostał w swerze projektu...chociaż napisz czemu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 może zwalił kompa przy modowaniu :D (nikomu tego niezycze bo kiedys sam zmienialem wentyl na procu i płyta niewstała po tym :mur: :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Dajcie chłopakowi czasu nie łatwo będzie zrobić taką budę jak na projekcie. Niech skończy robić wtedy się pochwali. Być może macie racje ze modowanie Nalewy zaczęło się na projekcie i się na nim skończyło ale wiecie nic niewiadomo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) Dajcie chłopakowi czasu nie łatwo będzie zrobić taką budę jak na projekcie. Niech skończy robić wtedy się pochwali. 1236120[/snapback] To po co zakladal topic (smiecil forum) ? ;] kolejny NIBYMOD, ehhh.... Edytowane 25 Stycznia 2005 przez Radek_BVB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Ja osobiście nie lubie jak ktoś kończy swoją prace na planach bo to jest najłatwiejsze. Dopiero wykonanie tego jest trudne i miejmy nadzieje że nalewa0 nie odpisuje bo robi moda i jest bardzo zajęty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 nalewa nieodpisuje bo pędzi bimber :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 albo pije nalewy :> ZAMKNAC TO ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Może zrezygnował na rzecz lipy z miodem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 mój tatuś pędzi bimber ale jeszcze z miodu nierobił :blink: podsune mu ten pomysł :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemik Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 aby z miody byl dobry bimber potrzeba duuuuuuzo moidu a to kosztuje lepiej niech zrobi bimber i doda miodu wyjdzie miodonka a to jest dobre i wmiare tanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 i bedzie Miodzioooooooo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Nalewa robisz tego moda ?? Chętnie byśmy zobaczyli jakieś postępy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 chyba nic z tego nie będzie, topic raczej do zamknięcia, nalewy nie było na forum od 17.01.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 jabol czyli tanie wino sie robi w ok 1-1,5 tygodnia a zwykle wino ok 2 miesiące a potem dorasta:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 a Panowie dostana punkty za OT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...