=L@win@h= Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Co sądzicie o plycie glownej Solteka SL-75KAV ? Czy jest dobra do OC ? I jak myślicie... oplaca mi sie wymienic tego mojego Athlona 850 na 1600+ za 200 zł ? Czy poprawi to znaczaco osiagi ? P.S. Jestem tu nowy i przepraszam jesli cos zrobie nie tak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Co sądzicie o plycie glownej Solteka SL-75KAV ? Czy jest dobra do OC ? I jak myślicie... oplaca mi sie wymienic tego mojego Athlona 850 na 1600+ za 200 zł ? Czy poprawi to znaczaco osiagi ? P.S. Jestem tu nowy i przepraszam jesli cos zrobie nie tak :D coz plytka jest dobra od o/c, ma regulacje mnoznika, fsb (poprzez dipy)oraz vcore a co do wymiany to jakbym mial pieniadze to bym wymienil na twoim miejscu BTW witam na forum :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Dzieki za przywitanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 do podkrecania extra!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Dobra płyta! Miałem ją przez prawie 1,5 roku i rewelką był jeden Dureń (nie pamiętam serii) z fabr. 650 poszedł na 1080 A w kwestii dopłaty - bierz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...