evilsimon Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Czy ktos wie czy na plytke ga7n400l wejdzie PENTAGRAM FREEZONE QC-92 Cu? Szukalem w necie czy ktos ma taka konfiguracje ale raczej nic nie znalazlem.z tego co widze na plytce blisko socketu sa kondensatory :/. W tej chwili mam jakis strasznie shitowy wentyl "GREEN COOLER" :< i temp 54/63 (idle/stres) takze kiepsko. Jak macie jakies propozycje co do dobrego coolerka na ta plytke to prosze o posty (mam bartona 2500+). Czytalem tez o whisperrocku 4 i w sumie tez sie nad nim zastanawiam. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrod Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 spokojnie wejdzie, ja jestem dopiero co po montażu Q-80 alcu na tej płycie i bez problemu . poniewaz cooler rozrzerza sie Powiększ ku gorze nie koliduje to z montażem ani z płyta główna. mi temperatury spadły o koło 10 stopni z 50 w spoczynku do 40 stopni a w stresie z 59 do 48. dodam że procesor +2200 xp podkrecony do 2125 mhz - 2600 xp . spokojnie zakładaj a beziesz zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adabu Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 A jest jeszce miejsce żeby zamontować Q-100? Chociaż i tak niezle temp na Q-80ALCU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...