Karas Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Witam ostatnio tak cos mnie naszlo ,poniewaz jak zajrzalem do obudowy to pamieci na moim radku calkiem niezle sie grzeja. Jak myslicie oplaca sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39260821 Albo to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39283709 i przekroje je na pol :P Zrobilbym sobie sam ,ale nie mam z czego niestety a na Zelmany nie wiem czy specjalnie dokladac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Cześć Bo ja wiem czy dopłacać do Zalmanów te pierwsze które wskazales by cie kosztowaly okolo 36zl z wysyłka .. Zalmany ZM-RHS1 mozna kupic za 38 zlociszy w normalnym sklepie ..a nawet taniej np w skelpiku takim fajnym na WGE, cena niby naklejoo 50zł a jak przychodzi do placenia nagle zonk :mellow:, ze tak malo :razz:, szczególnie jak kupujesz wiecej rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Polecam te pierwsze, jeżeli nie bierzesz miedziaków -> sam je miałem i były dobre wyniki w O/C.. Co do tych drugich - pamięci masz na BGA wiec tamte się nie nadadzą... A poza tym - jakieś takie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Thx wlasnie zamowilem te pierwsze ,poniewaz znalazlem kogos kto takie ma ,uzywa i nawet sobie chwali. Jak je dostane i potestuje to jeszcze cos napisze. A co do Zalmanow to sa drozsze o 6zl (z wysylka mnie wyszlo 32zl za radiatory z pierwszego linka) ,ale te z allegro sa wieksze i pewnie lepiej odprowadzaja cieplo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...