bartezjusz Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Mozecie mi poradzic co zakupic w cenie do 400zł;) Interesuje mnie jakiś przenosny odtwarzacz MP3;) 1683098[/snapback] masz na ten temat 17stron wysil uzwojenie-poczytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) taka Twoja opinia i miec ja mozesz tyle ze wma 96 to ta sama jakosc co mp3192 bzdura irivery graja fabrycznie na conajmniej mx300 -te sa fabryczne w kazdym modelu znajdz mi playera który w standarcie daje lepszej klasy słuchawki niz te jakie daje iriver/mx300 1683116[/snapback] dla mnie wma jest zbyt przytlumione, jest bass i w sumie duzo wiecej w nim nie maTakie jest moje zdanie co do sluchawek, gdyby dzialalo http://www.forum.mp3store.pl/ to bym Ci udowodnil;] wiele osob sie tam wypowiadalo na temat sluchawki irivera vs sluchawki oryginalnie Senn, kupione osobno. Nie wiem czy jakas firma doklada lepsze standardowe, zapewne nie (moze iaudio?) O jednak forum dziala, poczytaj sobie. Pozdrawiam. Edytowane 4 Października 2005 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 iaudio dodaje takie goowniane wielgachne acha na no name to nawet shury beda sirednio grały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 wiele osob sie tam wypowiadalo na temat sluchawki irivera vs sluchawki oryginalnie Senn, kupione osobno. ja pomiedzy swoimi iriverkowskim a mx300 nie słyszałem zadych róznic (wygladaja i brzmia identiko nie tylko moim zdaniem) mx500 to juz troszke inna bajka-te sa cudne na no name to nawet shury beda sirednio grały dokładnie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) Iriver daje MX400 RC. A czy MX500 to inna bajka. Mam je również oprócz oryginalnych z Irivera i wolę oryginały niż MX500. Edytowane 4 Października 2005 przez Luk@s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 zależy kto jakie lubi dźwięki... podobno iriverowe słuchawki (z szarym paskiem) mają więcej basu niż MX500 :) ale MX500 są lepszej jakości i mają ogólnie lepszej jakości dźwięk POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 (edytowane) zależy kto jakie lubi dźwięki... podobno iriverowe słuchawki (z szarym paskiem) mają więcej basu niż MX500 :) ale MX500 są lepszej jakości i mają ogólnie lepszej jakości dźwięk POzdr. 1683584[/snapback] dokladnie, z tym bassem to az tak dobrze nie jest, bo jak juz mowilem bass jest, z tym, ze nie taki mocny. jedynie to ze bass dominuje w tych sluchawkach daje takie wrazenie o takie Porownywalem na irvierze SlimX 550(od ktorego mam te sluchawki) Edytowane 5 Października 2005 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 (edytowane) no to ja mam inne :P nie moge znalezdz fotki ale zaraz zrobie i wrzuce one sa z tym swiecącym paskiem s boku edit: no słaba fotka ale przyjzyjcie sie http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/6...6919/66691945_1 Edytowane 5 Października 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_e...458?Open&print= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 mi sie wydaje ze te na stronce sena to są te co bleys podaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 A mi się wydaje, że to są takie jakie ja dostalem z Iriverem - bo wszystko się zgadza - te co podaje bleys mają szary pasek, a moje mają srebrny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 no dokładnie moje tez mają srebrny ale na tych zdjęciach to g.... widac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 A mi się wydaje, że to są takie jakie ja dostalem z Iriverem - bo wszystko się zgadza - te co podaje bleys mają szary pasek, a moje mają srebrny. 1684489[/snapback] No tak, ale na zdjęciu srebrne może wyjść jako szare i odwrotnie. Ja mam takie jak na tym zdjęciu co podaje bleys, pasek jest ciut bardziej srebrny a czarnawy kabel lekko wpada w kolor granatowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 ja dostałem z ifpem takie: - http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/6...657736/65773627 i legenda głosi że dźwięk posiadają jak mx300 POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 hehe o to moje sluchaweczki: to sa na 99.9999% mx400 sorki za jakosc fotek ale no weice komórka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Szukam sobie przenośnego grajka do kieszeni : moje wymagania to : -256mb -jako pendrive -dobry dźwięk -cena do 200zł Znalazłem na stronie Vobisu coś takiego "Creative MuVo TX SE 256mb" Warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Szukam sobie przenośnego grajka do kieszeni : moje wymagania to : -256mb -jako pendrive -dobry dźwięk -cena do 200zł Znalazłem na stronie Vobisu coś takiego "Creative MuVo TX SE 256mb" Warto? 1685511[/snapback] Najtańszy Muvo,bez wyświetlacza. Słuchałem go wczoraj w MM, nie było tak źle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Ja bym poszukał czegoś z wyświetlaczem, bo szkoda, zeby go nie było. Jakiś przyzwoity no name albo coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Ja bym poszukał czegoś z wyświetlaczem, bo szkoda, zeby go nie było. Jakiś przyzwoity no name albo coś. 1685663[/snapback] Ja wczoraj kupiłem TREK'a 256mb z radiem siostrze... W środku niby chińszczyzna z procesorem samsunga, dałem 200zł, ale przynajmniej są 2lata gwarancji door-2-door... W sumie to mnie do niego przekonało :) A nie gra tak źle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 no a powiedcie ile macie hajsu na to a nie :P bo ja to bym wam polecil irivera ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Przeca napisal "cena do 200zl" <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 W vobise sprzedaja tx 256 za 199zl z wyswietlaczem, najnormalniejszy creative, oczywiscie bez radia. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 ojj sorki pisałem tamto w szkole i tak tylko przeleciałem nowe posty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 ktory byscie radzili odtwarzacz wybrac z tych 2: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66261541 czy http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66763679 ?jak mozecie to podajcie jakies linki do innych ciekawych forow o odtwarzaczach mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 ktory byscie radzili odtwarzacz wybrac z tych 2: 1686672[/snapback] z wygladu ten drugi, ale nie widzialem opini niestety o tym drugim jeszcze, (nie rozgladalem sie jakos za bardzo.) z drugiej strony ZOLTRIX ma troche pozytywnych opini, nie wiem czemu, ale jakos przekonac sie do niego nie moge. RAVE, taki sam model oferuja tez inne firmy(tak jak z innymi firmami typu odys itd, po prostu dodaja logo na przedzie i tyle z tej ich firmowosci :P) , w domar.bydgoszcz.pl byl 512 za 279zl, minusem (jak dla mnie) jest akumulatorek wbudowany. nagrywanie z radia w kiepskiej jakosci (ciekawe jakie samo radio jest), pod tym wzgledem zoltrix wygrywa. wiecej sie nie moge wypowiedziec bo nie porownywalem :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 z-cyber znacznie lepszy imo lepsza jakosc dzwieku wykonanie itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Witam W koncu i ja wreszcie postanowilem zakupic playerka :D Przekopalem wiele stron i sporo sie dowiedzialem, takze i moje wybory sie zmienialy. Zalozniem dla mnie jest oprocz playera takze radio i pen drive. Pod uwage bralem tylko opcje 1gb. Na poczatku stawialem na chinszczyzne z allegro, 1gb za ok 300zl :blink: Pozniej w miare czytania moje wybory sie zmienialy, byl to jakis mediatech za ok 400zl , dalej creative zen nano plus, az wreszcie stanero na iriver 899. Jednak w miare czytania o nim zaczelo mi przeszkadzac to ze nie mozna go uzywac jako pendrive'a bez zadnych wyzeczen (mowa o wolnym kopiowaniu np) A ta opcja jest mi bardzo potrzebna do pracy, przyda sie takze i w domu jak bede chcial zabrac jakis film do dziewczyny :) Tak wiec na ta chwile moj wybor padl na iAUDIO 5 1GB. Ciekaw jestem czy jest tu jakis uzytkownik, ktory by napisal pare zdan od siebie. Nie wiem jakie tam sa sluchawki, ale pewnie bede i tak zmienial. Moze beda to pchelki typu mx400/mx500, ale raczej sklaniam sie do Sennheiser PX10 na palaku (podobaja mi sie)- na allegro do wyrwania za 69zl. Nie wiem jednak jak z jakoscia, czy lepsza od mx500np? Na Kossy chyba nie bede sie zucal, i tak planowalem wydac mniej na playerka;) I na koniec, czy ktos kupowal w sklepie wysylkowym www.odtwarzaczemp3.pl ?? To wlasnie stamtad chce zamowic playerek, gdyz tam znalazlem najtaniej i cena jest jeszcze w miare akceptowalna. Nie znam sklepu, wiec wole podpytac czy macie z nim jakies doswiadczenie. Pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Witam W koncu i ja wreszcie postanowilem zakupic playerka :D Przekopalem wiele stron i sporo sie dowiedzialem, takze i moje wybory sie zmienialy. Zalozniem dla mnie jest oprocz playera takze radio i pen drive. Pod uwage bralem tylko opcje 1gb. Na poczatku stawialem na chinszczyzne z allegro, 1gb za ok 300zl :blink: Pozniej w miare czytania moje wybory sie zmienialy, byl to jakis mediatech za ok 400zl , dalej creative zen nano plus, az wreszcie stanero na iriver 899. Jednak w miare czytania o nim zaczelo mi przeszkadzac to ze nie mozna go uzywac jako pendrive'a bez zadnych wyzeczen (mowa o wolnym kopiowaniu np) A ta opcja jest mi bardzo potrzebna do pracy, przyda sie takze i w domu jak bede chcial zabrac jakis film do dziewczyny :) Tak wiec na ta chwile moj wybor padl na iAUDIO 5 1GB. Ciekaw jestem czy jest tu jakis uzytkownik, ktory by napisal pare zdan od siebie. Nie wiem jakie tam sa sluchawki, ale pewnie bede i tak zmienial. Moze beda to pchelki typu mx400/mx500, ale raczej sklaniam sie do Sennheiser PX10 na palaku (podobaja mi sie)- na allegro do wyrwania za 69zl. Nie wiem jednak jak z jakoscia, czy lepsza od mx500np? Na Kossy chyba nie bede sie zucal, i tak planowalem wydac mniej na playerka;) I na koniec, czy ktos kupowal w sklepie wysylkowym www.odtwarzaczemp3.pl ?? To wlasnie stamtad chce zamowic playerek, gdyz tam znalazlem najtaniej i cena jest jeszcze w miare akceptowalna. Nie znam sklepu, wiec wole podpytac czy macie z nim jakies doswiadczenie. Pozdrawiam :wink: 1688412[/snapback] www.skapiec.pl zobacz tam :) co do sluchawek sie nie wypowiem, a iaudio wydaje sie byc dobrym rozwiazaniem:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 zaczelo mi przeszkadzac to ze nie mozna go uzywac jako pendrive'a bez zadnych wyzeczen (mowa o wolnym kopiowaniu) ... Moze beda to pchelki typu mx400/mx500, ale raczej sklaniam sie do Sennheiser PX10 na palaku (podobaja mi sie)- na allegro do wyrwania za 69zl. Nie wiem jednak jak z jakoscia, czy lepsza od mx500np? 1688412[/snapback] mx500 najlepsze z tego co wymieniłeś a co do tego że na UMS-ie dużo wolniej jedzie to chciałbym jakieś konkrety... o ile MB/s wolniej albo o ile razy :) ja na ifp-790 firmware 1.29 KR IMM mam speeda ok. 1,55-57MB/s POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin27m Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 witam wszystkich kupiłem u nich mojego mp3 exigo www.neobit.pl ale najpierw poszukałem trosze w necie co o nich piszą ludzie i : http://www.frazpc.pl/komentarz/15191-Multimedialna_smycz http://nlog.org/view.php?user=farmazony&id=271819 do tego są supersprzedawcą na alegro wiec przeczytałem prawie wszystkie komentarze porównywałem go z mojej siostry creative muvao i musze powiedziec ze siostra zapłaciła 400 za 256mb a ja mam który gra tak samo! 512mb za 200zł wiec jak ktos chce tanio i dobrze to tylko do nich moze swieza marka ale dobra a co najwazniejsze jakie ceny siostra nie moze przezyc o i dostarczyli w 24 h pozdrawiam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...