dziura Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 gdzie widziales G3 za taka cene? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheva Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) kupiłem tego Sandiska w MM, jeszcze sporo sztuk zostało :) jak narazie pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, nie wgrywałem jeszcze nowgo softu, jakość dźwieku jak na moje niezbyt wyczulone ucho jest bardzo dobra, nie miałem okazji sie nim jeszcze za bardzo pobawić ze wzgledu że mam egzamin w poniedziałek, ale na pewno coś dopisze potem co do tego ipoda Shuffle to widziałem gdzieś ofertę za wersję 1 gb za ok 400 zł, tlyko niestety za nic nie moge sobie przypomnieć czy to było gdzieś w necie czy jakaś reklamówka papierowa, ale ja bym się nie zamienił za tego sandiska :) edit : znalazłem od 20 stycznia MM 249 zł :) Edytowane 21 Stycznia 2006 przez Sheva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Ja chciałem kupić SanDisk`a 512Mb ale okazało się, iż poznaniacy zawsze mają zbędne 300zł i nie ma w media tego odtwarzacza... :cry: szlak by trafił... Kto mi doradzi co wybrać myśle o Creative ZEN Nano Plus 256 Mb i Sandisku Sansa 512Mb?? Proszę o konkretne argumenty przemawiające za danym urządzeniem (dlaczego SanDisk :wink: ) Czy ktoś się orientuje gdzie tanio można kupić ten odtwarzacz? (media markt odpada bo w pń nie ma :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 gdzie widziales G3 za taka cene?Sorry,to wersja G2.Pomyliło mi się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Ja chciałem kupić SanDisk`a 512Mb ale okazało się, iż poznaniacy zawsze mają zbędne 300zł i nie ma w media tego odtwarzacza... :cry: szlak by trafił... Kto mi doradzi co wybrać myśle o Creative ZEN Nano Plus 256 Mb i Sandisku Sansa 512Mb?? Proszę o konkretne argumenty przemawiające za danym urządzeniem (dlaczego SanDisk :wink: ) Czy ktoś się orientuje gdzie tanio można kupić ten odtwarzacz? (media markt odpada bo w pń nie ma :? ) Allegro? A podstawowa zaleta Sandiska jest zlacze kart pamieci, przy calkiem przyzwoitej jakosci odtwarzacza i cenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Powoli upewniam się co do zakupu :D Bo zen nano... Ehhh pewnie się tylko za miniaturyzacje i firme płaci :? Szkoda że w moim media nie ma Sansy.... :cry: Czy ten odtwarzacz ma jakieś wady? (moim zdaniem te słuchawki takie doktorskie z deczka ale można zmienić przecież) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 co myslicie o http://www.apple.com.pl/ipod/ipodshuffle/ ? mam w tym momencie irivere 790 256mb , oplacalo by sie zamieniać ? jak to jest z jakością dzwięku? cena tego ipoda w mm to 249zl z tego co kolega wyzej napisal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 stary o.0 chcesz zamienic 790 na shuffle ;/ imo sie nie oplaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 zdaje sobie sprawe ze nie bede mial takiej jakości jak w riverce no ale 256mb to nie to samo co 1gb moglbym do tego iPoda wsadzić sluchawki mx400 tylko jak by to gralo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 średnio o ile mi wiadomo amerykańskie nowe ipody dopiero zaczeły grać w miarę przyzwoicie POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 ale tylko te z seri video Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 pierdu pierdu... mam ipoda nano, mam tez zen nano plusa i albo jestem głuchy albo różnicy nie słychać. oba grają tak samo przyzwoicie, i oba są tak samo tandetnie zrobione :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 po 1 masz okrutny av :P po 2 to jest sprzet podobnej klasy po 3 nawet noname bedzie gral dobrze dopoki nie porównasz go z czyms lepszym :P kiedys przed kupnem plajerka sluchalem tego chinskiego g. i nawet ladnie gralo..... a potem byl iriver ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Dziś dorwałem Sante :-P słuchaweczki bomba :blink: odtwarzacz cudo... Porównuje z muvo tx kolegi oraz jakimś g***** za 200zł 256Mb które ma znajomy... Santa wypada przy nich rewelacyjnie :-P Troszke trzeba było wyciszyć basy bo przy trans techno czuło się hmmm to już chyba mózg się lasował :lol2: Jeśli ktoś chce kupić odtwarzacz niech nie ładuje się w creativa! Wiem co mówie bo sam chciałem kupić... Oczywiście mowa o flashowych typu muvo tx i v200 (nie mam porównania z nano plus) szczerze polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 San Disk Sansa 512 czy Sony E105? Wspominaliscie cos o promocji Sandiska w MM, za ile go mozna (o ile jeszcze mozna) dorwac? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheva Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 San Disk Sansa 512 czy Sony E105? Wspominaliscie cos o promocji Sandiska w MM, za ile go mozna (o ile jeszcze mozna) dorwac? Pozdro ja kupiłem w piatek w łódzkim MM ale ta akcja wyprzedaży dotyczy całej Polski cena to 349 zł i na pewno do 400 zł to najlepszy wybór :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) za 349 wersja 1 GB czy 512? Edytowane 23 Stycznia 2006 przez TwiN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Wersja 1Gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Może ktos chce:D : Prawie jak iPOD Nano Choć jak powszechnie wiadomo prawie robi wielka różnice :D Zastanawia mnie kto to kupuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) Jeśli ktoś chce kupić odtwarzacz niech nie ładuje się w creativa! Wiem co mówie bo sam chciałem kupić... Oczywiście mowa o flashowych typu muvo tx i v200 (nie mam porównania z nano plus) szczerze polecam Co ty człowieku piszesz mam v200 wiele słyszałem i można go kupić bez bolącej głowy :-) Oczywiście zmiana słuchawek obowiązkowa :-) No chyba że nie potrafisz operować EQ ( bo faktycznie te cztery zaprogramowane tryby są do bani ) Edytowane 24 Stycznia 2006 przez maczeta10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Może ktos chce:D : Prawie jak iPOD Nano Choć jak powszechnie wiadomo prawie robi wielka różnice :D Zastanawia mnie kto to kupuje ? Ale przynajmniej sprzedawca byl uczciwy - tytul aukcji: "MP3 PLAYER 1 GB - REPLIKA iPOD NANO SUPER JAKOŚ" (podkreslenie moje) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tampaboy Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 No i po wyprzedaży w MM... Widziałem tam niesamowitego Panasonica wielkości znaczka pocztowego na karty SD... Sam w sobie miał tylko 64 MB a kosztował po przecenie 249 zł z 699 ??? JAk myślicie - czy słuchawki nauszne Sennheisera PX20 lub PX 30 będą lepiej grały od jakichkolwiek MX ?? Bo mam dylemat, a jutro chcę kupić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek220 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 a wiadomo juz cos o IAUDIO 6 kiedy bedzie dostepny z jakimi sluchawkami jaka moc wyisciowa na kanal (slyszalem ze po 30mliwatow na kanal) prawda to no i chyba najwazniejsza sprawa ile bedzie kosztowal ?? PS. co sadzicie o Iriverze H 320 za 800zl warto w niego inwestowac czy lepiej poczekac na Iaudio i6 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 http://forum.mp3store.pl/index.php?act=ST&f=47&t=5105 Zmiana pamięci flash na micro hdd nie podoba mi się. Moc faktycznie 30mW na kanał. A słuchawkami bym się nie przejmował, bo zmiana słuchawek to raczej obowiązek. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Czy warto zmieniać słuchawki dołączone do T10 (z napisem iriver i z szarym paskiem) na np. mx500? pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 te z szarym to sa senny mx300 trochhe podrasowane czy cos tam imo sie oplaca ale nie licz na jakies wielki skoki jakosci na twoim miejscu bym gdzies je posluchal i sprawdzil czy roznica jest warta 100zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek220 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 warto kupic irivera h 320 za 800zl czy to za drogo za ten odtwarzacz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tampaboy Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Jeśli chodzi o tego Panasonica to był model SV-SD80 - chyba najmniejszy MP3 na świecie... Super cacko... Żałuje że wtedy przyjechałem po cos innego... Dziś bardzo długo porównywałem różne typy Sennów w MM ( MX250, MX400, MX550, PX30, PX40 i PX100 ) ... I tak jak przypuszczałem pchełki są słabsze od nausznych... Wybrałem PX30- za taką małą kasę biją resztę w swojej klasie na głowę... Małe nie są, ale liczy się niezła jakość. Basy takie że musiałem je trochę zmniejszyć w playerze... Brzmienie Sennów mi się bardzo podoba- szału nie ma, ale do starych słuchawek juz nie wróce... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 http://www.mp3store.pl/odtwarzacze,mp3flas...39064122021.htm czy http://www.mp3store.pl/odtwarzacze,mp3flas...63337142445.htm ? ~.~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 OMG, Shuffle 1GB za 249???? ;-O do kiedy ta promocja??? biore mialem pendrive'a kupic, ale za taka kase 1GB?? ;-O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...