aftershocK Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 a że tak jeszcze pociągne temat..... bawiłeś sie taką "mp4" że sie tak "mądrzysz" ? ;) nie zrozum mnie zle.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 to zaproponuj dobry produkt wysokiej jakosci za 200 zł? :) Sansa Sandisk e130(512mb/1GB oraz slot SD) a że tak jeszcze pociągne temat..... bawiłeś sie taką "mp4" że sie tak "mądrzysz" ? ;) nie zrozum mnie zle..Miałem (nie)przyjemność się tym bawić. Może według Ciebie się mądrze ale ja chcę Ci dobrze doradzić więc interpretuj to jak uważasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Skoro ci się podoba taka tandeta to kupuj, proszę bardzo. Ale nie pisz później na forum że nie słyszysz muzy, tylko szum, że odtwarzacz rozpadł się po tygodniu, że filmów nie da się oglądać bo tną/są słabej jakości, że słuchawki są do d***. Zasada nr 1. Nie kupujemy bezfirmowych mp4 (mp3 też zresztą nie). Za 200zł masz Sandisk Sansę, która ma 10x lepszą jakość dźwięku i niezawodność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Skoro ci się podoba taka tandeta to kupuj, proszę bardzo. Ale nie pisz później na forum że nie słyszysz muzy, tylko szum, że odtwarzacz rozpadł się po tygodniu, że filmów nie da się oglądać bo tną/są słabej jakości, że słuchawki są do d***. Zasada nr 1. Nie kupujemy bezfirmowych mp4 (mp3 też zresztą nie). Za 200zł masz Sandisk Sansę, która ma 10x lepszą jakość dźwięku i niezawodność. Jestem za Sansą Generalnie lepiej jest dołożyć nic potem się denerwować że cos nie działa tak jak powinno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 a ja jestem głupi i kupiłem te "mp4" i jestem zadowolony :P filmy da sie oglądać a jakość muzyki jest dobra [bawiłem sie muvo kolego i tam mi sie nie podobala] NARAZIE działa super, zobaczymy jak dalej pociągnie :P [wiem że powinienem was posłuchać :)] oczywiście jeśli bym kupił ten co wy mi radzicie pewnie byłbym w 7 niebie ale i tak jest fajny :) aaa i 2 lata gwarancji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 filmy da sie oglądać a jakość muzyki jest dobra [bawiłem sie muvo kolego i tam mi sie nie podobala] Bez obrazy, ale jeśli uważasz, że w twoim mp4 jakośc muzyki jest lepsza niż w muvo, to... ekhm... nie masz słuchu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 aaa i 2 lata gwarancji :PPrzydadzą się :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 mam pytanko wszystko z tą sansą http://allegro.pl/item118934610_super_sans...slot_gw_24.html ok bo coś dziwnie tania?? i pytanko co polecacie do 300zł?? wstępnie wyczytałem w tym temacie że własnie SanDiska ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Only Sansa :D !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ja proponuję refurbished irivera T30 z Allegro. Bije sansę na głowę pod prawie każdym względem, tylko gwarancję ma 3 miesiące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Jaki odtwarzacz mp3 polecacie do 200zł?? głownie zależy mi na dobrej jakośći dyktafonu, no ale fajnie grac też musi, pojemnosc to obojetnie ale nie mniej niż 256MB :-P Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Tylko iriver t30 refurbished z allegro. 512MB za ok. 200zł. Jakość dźwięku super, dyktafon chyba najlepszy na rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Ok chyba go wezme tego iriver t30, a co sądzisz o Creative MP3 MuVo TX SE 512MB?? w proline jest za 195zeta Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Na pewno gorsza jakość dźwięku, słuchawki i dyktafon. Reszty ci nie powiem, bo takim Muvo bawiłem się tylko jakieś pół godziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja się zastanawiam nad dwoma... http://www.ram.net.pl/product_info.php?products_id=951 nowa sansa, 1gb za 191zł wydaje się ciekawą ofertą... czy też iriver z allegro: http://allegro.pl/item118823182_super_mp3_...na_lato_ss.html Nie wiem jak z jakością ale o połowe pamięci mniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Bardzo dobra cena za tą Sansę. Myślę, że z obu będziesz zadowolony (tylko musisz do Sasny słuchawki dokupić). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Co byście polecili do 600-700zł. -jak najdłuższy czas pracy na baterii (mile widziane wymienne AAA) -jak najlepsza jakość dźwięku -im mniejszy tym lepszy -jak najprostszy, ale z przyjemną i łatwą nawigacją -pojemność min. 2GB, mile widziane coś większego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Co byście polecili do 600-700zł. -jak najdłuższy czas pracy na baterii (mile widziane wymienne AAA) -jak najlepsza jakość dźwięku -im mniejszy tym lepszy -jak najprostszy, ale z przyjemną i łatwą nawigacją -pojemność min. 2GB, mile widziane coś większego 4GB flash ma chyba tylko sandisk e260: http://allegro.pl/item117720927_sandisk_sa...sb_2_0_4gb.html Jak chcesz coś lepszego jakościowo od Sandiska, to zostaje ci iriver H10 6GB ze sklepu, albo 20GB z Allegro (powinienes dostac w tej cenie). Z tym że H10 ma wbudowany akumulator i touchpad (co uznaję za wadę). No i ma dysk twardy, a nie flash. Na baterie AAA sa chyba tylko playery z 2GB pamięci. Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Nowe Sandiski mają to do siebie, że są przesadnie ciche. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Jak chcesz coś lepszego jakościowo od Sandiska, to zostaje ci iriver H10 6GB ze sklepu, albo 20GB z Allegro (powinienes dostac w tej cenie). Z tym że H10 ma wbudowany akumulator i touchpad (co uznaję za wadę). No i ma dysk twardy, a nie flash. Popieram, jak narazie nic ciekawszego w tej cenie nie widze ani w sklepach, ani na allegro. Możesz jeszcze troche poczekać az wejda jakies nowosci, tylko można czekać w nieskonczoność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) A czy za 140zł kupie jakąs dobrą mp4 ? bo widzialem w jednym sklepie internetowym(niestety nie mam linka bo nie umiem juz tego sklepu znajsc) wydawała sie dość fajna miała 512mb pamięci co o tym myślicie ? Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Kurde, przez cały temat mówimy, że no-name mp4 to największa tandeta. Tak samo jak no-name mp3. Więc NIE, nie dostaniesz dobrej mp4 za 140zł, chociaż możesz kupić i pisać na forum że nie mamy racji, bo jakośc dźwięku jest super (po to, żeby dowartościowac swój tandetny sprzęt i zdusić żal po zakupie). Najlepsze co możesz dostac za 140zł to to: http://allegro.pl/item119280693_mp3_sandis...law_ss_gwa.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Kurde, przez cały temat mówimy, że no-name mp4 to największa tandeta. Tak samo jak no-name mp3. Więc NIE, nie dostaniesz dobrej mp4 za 140zł, chociaż możesz kupić i pisać na forum że nie mamy racji, bo jakośc dźwięku jest super (po to, żeby dowartościowac swój tandetny sprzęt i zdusić żal po zakupie). Najlepsze co możesz dostac za 140zł to to: http://allegro.pl/item119280693_mp3_sandis...law_ss_gwa.html Ok zdecydowałem sie na MP3 IRiver T30 512MB mysle że to będzie dobry zakup :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 No jeśli chodzi o jakość playera i sluchawek to najlepszy do 200zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Kurde, przez cały temat mówimy, że no-name mp4 to największa tandeta. Tak samo jak no-name mp3. Więc NIE, nie dostaniesz dobrej mp4 za 140zł, chociaż możesz kupić i pisać na forum że nie mamy racji, bo jakośc dźwięku jest super (po to, żeby dowartościowac swój tandetny sprzęt i zdusić żal po zakupie). Najlepsze co możesz dostac za 140zł to to: http://allegro.pl/item119280693_mp3_sandis...law_ss_gwa.html Ile to jeszcze razy mam pisać, że łasica ma racje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) No ba :D Ale przynajmniej maruh posłuchał dobrej rady. Często wchodzi typ na forum, pyta się o mp4, ludzie się produkują odciągając go od noname a on i tak je kupuje, twierdząc że jest świetne ;) Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 A powiedzcie mi jak wygląda sprawa słuchawek w Irivierach ??. Mam zamiar sprzedać swoje padło i kupić Iriviera :] I tak jeszcze pytam. Nie kupujcie Odtwarzaczy ładowanych przez USB!!! I z lustrzanymi szybkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 W tańszych są Creysny a w droższych (seria H3XX i H10 6 i 20GB) Senki MX400. Creysny grają imho lepiej od Senków (mają mocniejszy bas, za to Senki mają mocniejsze wysokie tony, co mi akurat nie odpowiada bo "syczą") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Szukam dobrej MP3 do 200zł. Nieznam się na MP3 i tego typu Audio więc proszę o argumentowanie swych wypowiedzi. Nie będę reklamował no-name MP4 do 140zł bo mi łazi o w miarę dobrą MP3 w tej cenie (można trochę podrasować budżet ,ale lepiej niech się wypowie ktoś kto się zna na tym). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Były na Allegro za 199zł irivery T30 512MB refurbished, ale się zmyły. Możesz poczekac az ktoś w końcu wystawi, albo kupić 1GB za ~280. To będzie najlepsza jakość, ale krótka gwarancja. Jak ci zalezy na gwarancji to zostaje Sandisk Sansa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...