Adyan Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) Srednio aku. w playerze zyje 2-3 lata.A potem co ? Player do wyrzucenia ? Edytowane 4 Maja 2007 przez Adyan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Jak masz zdolnosci manualne i dawce organow to mozesz przeszczepic, chyba, ze player ma wymienialny akumulator i poprostu kupujesz nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Krótka piłka: ZEN V czy sansa C240 Pomożecie? BTW. Czy zwykły zen V ma radio? Z tego co się orientuję, to nie, więc czy można go zmodować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Żadne. Bierz Irivera T30. Chyba że ci zależy na radiu - wtedy C240. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Zależy mi na radiu i wbudowanym akumulatorku i cenie 200-250zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) a ja natknalem sie na dziwna postac rzeczy :) philips gogear sa1350 i sa1330 ceny roznia sie (na allegro to kwota rzedu 10-20zł) a w danych technicznych nie widze roznic, o co chodzi ? aha i jeszcze jedno.. wlasnie stoje przed wyborem mp3 i biore pod uwage ww philipsy (1GB) i irivera t30, zalezy mi na dobrej jakosci dzwieku (+dla irivera) na pojemnosci takze (+dla philipsa) ale jakosc odgrywa wazniejsza role, nie wiem jak gra ten philips w stosunku do irivera chyba ze macie propozycje innych producentow - cena nie wiecej niz 150zł (sugeruje sie allegro) Edytowane 6 Maja 2007 przez crusader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) Philipsy odpuść - grają bardzo słabo i cicho, bywają problemy z softem. Bierz Irivera, chociaż doskrobał bym jednak te kilkadziesiąt zł do 1GB. Edytowane 6 Maja 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Wybrałem sansę C240. Ładny design creativa nie zdołał mnie do niego przekonać. Jak dostanę odtwarzacz w swoje łapki, to zdam relację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Mam mały problem, mianowicie wczoraj uruchomiłem swojego creativa zen 512mb i wieczorkiem chciałem go wyłączyć i zauważyłem że na wyświetlaczy nic sie nie pokazuje. Jak wciskam jakikolwiek przycisk to sie świeci na niebiesko ale nic poza tym. Wyświetlacz padł?? czy coś z oprogramowaniem?? Miał ktoś taki problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 a co powiecie na temat sansy m240 ? jak sie ma do irivera t30? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 a co powiecie na temat sansy m240 ? jak sie ma do irivera t30? Sansa dobra, iriver lepszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 hehe... 50zł roznicy w cenie jak myslisz Cmx warto dorzucac, dosc mocno musze sie ograniczyc z wydatkem na playera maks 150 ale jak sie da taniej to z checia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Warto! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 tak patrze to widze ze kompromisowym wyborem byloby wybranie creative muvo v100 512mb(ok115zł, wie ktos jak jego jakosc sie ma do sansy m240 i irivera t30 (domyslam sie ze creative jest po srodku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 tak patrze to widze ze kompromisowym wyborem byloby wybranie creative muvo v100 512mb(ok115zł, wie ktos jak jego jakosc sie ma do sansy m240 i irivera t30 (domyslam sie ze creative jest po srodku) Lol... muvo jest na samym dole to gowno. Jakosc dzwieku fatalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 MuVo to złom w porównaniu z Sansą. Za 99zł (Merlin) dostajesz zdecydowanie lepszy jakościowo odtwarzacz w dodatku z 2x większą pojemnością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 ok... dokupujac do sansy powiedzmy sennheisery mx200/400 znacznie poprawi sie jakosc(glosnosc) odtwarzanej muzyki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 MX400 przynajmniej. Na pewno odczujesz różnice - niestety SanDisk nie popisał się w kwestii jakości dołączonych słuchawek. Chociaż osobiście brał bym to > http://allegro.pl/item193412631_mp3_iriver...7_8_t10_30.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Czyli z wyświetlaczem nikt mi nie pomoże?? Spox :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Witam. Jako że ostatnio sporo śmigam rowerem, chcę sobie sprawić jakiś przyzwoity MP3 Player. Główne wymagania jakie stawiam to: - Musi jakoś wyglądać - Musi być mały - Musi być lekki - Powinien grać jak należy (przyzwoita jakość dźwięku) - Najlepiej jakby miał wbudowaną baterię - Szybki transfer danych (USB 2.0) - Pamięc nie mniejsza niż 512MB - Dobrze, jeśli miałby wbudowane radio Upatrzyłem sobie Philipsa GOGEAR -SA1350 za coś koło 160zł: http://www.allegro.pl/item192427096_mp3_ph...u_dyktafon.html Jeden ze znajomych proponuje mi SanDisk Sansa c240: http://allegro.pl/item191501832_sandisk_sa...pln_krakow.html Ktorego wybrać, lub ewentualnie co byście radzili w cenie do 250 zł. z góry dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Ja bym wziął T10 :P Nowy, nie refurbished, blister, wersja USA. ;) http://allegro.pl/item193004978_iriver_t10...at_okazja_.html Ale mały i lekki to on nie jest :] Za to wytrzymały jak cholera i JAKOŚ wygląda :D Jakość dźwięku? Najlepsza :P Radio też jest... To taki czołg wśród odtwarzaczy :] Niby "tylko" 512, ale za to w jakiej oprawie :P A jak nie chcesz takiego wypasiku, to pewnie jakaś sansa będzie dobra - ktoś pewnie coś polecia, ja tam się na sansach nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 T10 wydaje sie dobry na rower, ten klips sie bardzo sprawdza. Ma tez bardzo dobre sluchawki w zestawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Philipsa od razu wykreśl - niestety ta firma robi beznadziejne odtwarzacze. Bierz jakiegoś Irivera - T10 lub T30. Refurb są tak samo dobre jak nowe odtwarzacze - jeszcze nie słyszałem żeby komuś refurb się zepsuł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Witam Czy Grundig MP600 1 GB z Reala za 119 zł to dobry wybór? Zależy mi na coś tanim i w miarę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) Nie. Za 99zł w Merlinie masz zdecydowanie lepszą Sansę M240. Edytowane 12 Maja 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Nie. Za 99zł w Merlinie masz zdecydowanie lepszą Sansę M240.Dziękuję za info. Przed chwilą go właśnie tam kupiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Philipsa od razu wykreśl - niestety ta firma robi beznadziejne odtwarzacze. Bierz jakiegoś Irivera - T10 lub T30. Refurb są tak samo dobre jak nowe odtwarzacze - jeszcze nie słyszałem żeby komuś refurb się zepsuł. No własnie oglądałem tego Philipsa w rzeczywistości i wygląda jakoś tak badziewnie. Znów ten iRiver jest cięzki, też juz go oglądałem. Za to jeszcze wpadł mi w oko Creative ZEN V 1GB, kosztuje około 240zł - http://www.apollo.pl/store/show_detail/27686 hMM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Kolejny badziew, może nie tak wielki jak MuVo V100 czy Zen Nano, ale i tak za tą kase bierzesz te Irivery, albo Meizu E3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Sprawdź iriver T30, ale ten z kolei nie ma radia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buksik Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 który z tych odtwarzaczy oferuje najlepszą jakosc dźwięku : iriver t10,t20,t50, s10, iaudio F2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...