djtomas Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 widziałem tę aukcję to tzw. refubrished lub remanufactured czyli poserwisowy sprzęt cena ok. tylko ja bym bał się że może coś polecieć - ile masz na niego gwary? POzdr. PS. odpukać... kilka razy słyszałem na forach w USA że ludziom się psuły te odnawiane irivery, np. joy się zacinał (wogóle nie działał kierunek do góry, albo bateria/akumulatorek wyczerpywały się w 1h :blink: itp. zjawiska) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deka2 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Nie mam na niego gwarancji :( Jak narazie wszystko jest ok .... co bedzie dalej to zobaczymy. Ma ktos linka do 1.29kr?? Mam teraz 1.30, warto zmieniać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 no dobra Conti nie denerwuj sie ;P http://www.megaupload.com/?d=K8GQ7ZPX - 1.29kr a jakie masz to 1.30. EU??? US?? bo jezeli EU to imo sie opłaca bo jest lepsze radio i nieograniczona glosnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 No i vobisie nie mieli MuVo, i nie wiedzą kiedy będzie. Zamówiłem w apollo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) No i vobisie nie mieli MuVo, i nie wiedzą kiedy będzie. Zamówiłem w apollo :) 1693503[/snapback] U mnie mieli cala mase :) Btw. [mam nadzieje ze nie bylo tego pytania i go nie przegapilem] czym sie rozni TX od TX SE? w vobisie powiedzieli ze tylko softem, ktory podobno nic nie daje? :| dziwne. Edytowane 10 Października 2005 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deka2 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) OK dzieki .... ale mam jeszcze 2 pytania: 1 ten firmware jest do serii 7xx, ja mam 890 to chyba to samo, ale nie wiem czy moge go wgrac?? 2 Myslalem zeby kupic sobie sennheisery mx500, ale zastanawiam sie tez nad tymi philipsami : http://allegro.pl/show_item.php?item=65799990 ... mozecie cos o nich powiedziec ? [EDIT] >> Juz znalazlem 1.29kr do ifp 890, wgrałem....... no i musze powiedziec ze oryginalne sluchawki nie wyrabiaja :D, jak ustawilem w equalizerze : 12 6 6 9 9 to przy przy glosnosci 30 trzeszczaly....... musze kupic lepsze :) Edytowane 10 Października 2005 przez deka2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 OK dzieki .... ale mam jeszcze 2 pytania: 1 ten firmware jest do serii 7xx, ja mam 890 to chyba to samo, ale nie wiem czy moge go wgrac?? 2 Myslalem zeby kupic sobie sennheisery mx500, ale zastanawiam sie tez nad tymi philipsami : 1693985[/snapback] Było już o nich. A wiele więcej niż było chyba się nie dowiesz na razie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 @bleys Jestem głęboko przekonany że mieli, bo koleś z miejsca chciał mi wcisnąć sandiska za prawie cztery stówy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 (edytowane) 2 Myslalem zeby kupic sobie sennheisery mx500, ale zastanawiam sie tez nad tymi philipsami : 1693985[/snapback] podobno philips robi niezaciekawe słuchawki a mx500 są sprawdzone POLECAM KOLEJNY RAZ FORUM: http://forum.mp3store.pl/ POzdr. PS. jest tam dużo o słuchawkach (nawet jest zestawienie) oraz wielu odtwarzaczach nie tylko o iriverach i iaudio (których działy są największe); warto przejrzeć dział forum ogólnego ponieważ padło tam wiele pytań "jaki odtwarzacz kupić?" Edytowane 11 Października 2005 przez djtomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 IMHO beznadziejne jest to forum... w kazdym temacie przeczytasz tylko "creative do du..., kup irivera/iaudio". Jak ktos ma jeden z tych odtwarzaczy, to moze i tak - jesli nie, nie ma co tam zagladac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 IMHO beznadziejne jest to forum... w kazdym temacie przeczytasz tylko "creative do du..., kup irivera/iaudio". Jak ktos ma jeden z tych odtwarzaczy, to moze i tak - jesli nie, nie ma co tam zagladac. 1695823[/snapback] są tacy co mieli creativa a teraz mają irivera/iaudio (jeden gość sprzedał creativa po siedmiu dniach bodajże) :) jakbyś coś ciekawego chciał znaleść to byś znalazł... tamte forum zawiera baaaaardzo dużo info na wiele tematów POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Zajrzalem losowo do 3-4 tematow, w ktorych ktos pytal o odtwarzacz - nawet przy pytaniu o sprzet buzdetowy wyskoczyl ktos z iaudio. Jedynie Twoje posty mialy moim zdaniem rece i nogi... Poza tym moim zdaniem jest tam straszny smietnik (przynajmniej Forum Ogolne, do dzialow o poszczegolnych firmach nie zagladalem). Ale moze nie robmy juz OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 są tacy co mieli creativa a teraz mają irivera/iaudio (jeden gość sprzedał creativa po siedmiu dniach bodajże) :) jakbyś coś ciekawego chciał znaleść to byś znalazł... tamte forum zawiera baaaaardzo dużo info na wiele tematów POzdr. 1695841[/snapback] Taaak, też przejrzałem losowo parę postów i wrzuciłem pare zapytań w wyszukiwarkę; jak coś jest fajne w/g tamtejszych forumowiczów, to mają to absolutnie wszyscy, ale już mniej znany sprzęt - zero wyszukań w bazie. Kończy się podobnie, jak piszesz, tylko w drugą stronę - wszyscy mają irivery i się cieszą, a część pewnie kupiła by jakiegoś creative i też by się cieszyła, tyle że nie mają porównania w dół. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 To tak jak i z aparatami cyfrowymi. Rzucisz pytanie jaką hybryde lub ultrazooma kupić za 2000zł to usłyszysz, żeby jeszcze ciut dołożyć i kupić lustro bo inne są bee. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 a sluchajcie - do noki 3300 opplaca mi sie wymienic sluchawweczki nokii na jakies senny np. mx 400 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 No i mam mojego MuVo. Jakość znakomita, Malutki itd. Denerwuje mnie w słuchawkach to że jak schyle głowe i ją spowrotem wyprostuje to takjakby lewą ciągnie do dołu, mimo że kabel ma sporo luzu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tirex Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 A może ktoś sie wypowiedzieć o Sandiskach?Są dośc tanie i pojemne,ale czy mają dobrą jakość dźwięku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deka2 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Witam Miałem możliwość porównać oryginalne słuchawki z mojego irivera ( te z szarym paskiem ) i oryginalne sluchawki z iPoda ( photo 60gb) i musze powiedzieć że do iriverowskich sie nie umywają. Po wgraniu softu 1.29kr Przy ustawionym basie na 06 w piosence how we do od głośności ok 30 sluchawki z irivera zaczynały lekko trzeszczeć, gdy podłączyłem słuchawki z iPoda to myslalem że sie rozlecą, trzeszczały, z tym że nie lekko, a bardzo mocno i to nie tylko w tej piosence, a praktycznie w każdej, wyższe tony porównywalne do iriverowskich, ale bas tragiczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) hmmm... jakie ty masz te sluchawki ??? ja mam EQ na 9 3 0 0 3 i moge how we do na max czyli 40 słuchac i praktycznie nie trzeszczy! czasem ale to baaardzo zadko na 40 w niektórych kawałkasz sobie harknie raz czy dwa i to wszystko Acha mam pytanko wiem ze normalne głosniki sie wygrzewają i najlepiej graja po jakims tam czasie czy tak samo jest ze słuchawkami??? Edytowane 13 Października 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Witam chcem kupić odtwarzacz. mam na to ok 350zł. chciałbym aby miał co najmniej 512mb. miałem ochote na jakiegoś CREATIVA ale z tego co tu widze to każdy poleca IRIVER. co mozecie mi dorzdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Witam chcem kupić odtwarzacz. mam na to ok 350zł. chciałbym aby miał co najmniej 512mb. miałem ochote na jakiegoś CREATIVA ale z tego co tu widze to każdy poleca IRIVER. co mozecie mi dorzdzić. 1698572[/snapback] jakie masz wymagania co do playera... dyktafon, radio? jakbyś dołożył 70zł to możesz kupić irivera t30 512MB POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) za 350 zl nie kupisz irivera z 512 mb pamieci, taki iriver kosztuje ponad 500 zl, a moze creative + nowe sluchawki ? np. sennheisery @djtomas z tego co popatrzylem na ceny to taki player kosztuje 540 zl w sirius.pl ;) a ze ktos na allegro dal taka cene kup teraz to juz inna sprawa ... chociaz moze to jest dobre rozwiazanie? Edytowane 13 Października 2005 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) no radio fm i dyktafon mógłyby być. wydaje mi się że creative wezme. tylko jaki model bo troche ich jest. namyslam się nad http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14209 czy może troche dołożyć i zdecydować się na ten http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=20236 Edytowane 13 Października 2005 przez piterq1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 ten zen nano plus zostawl wydany okazjonalnie - z okazji dziesieciolecia powstania formatu mp3 i dlatego jest ciut drozszy, ale wydaje mi sie ze nie warto do niego doplacac, ale to tylko moje zdanie czlowieka wogole sie nie znajadcych sie na odtwarzaczach mp3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fish Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) za 350 zl nie kupisz irivera z 512 mb pamieci, taki iriver kosztuje ponad 500 zl, a moze creative + nowe sluchawki ? np. sennheisery @djtomas z tego co popatrzylem na ceny to taki player kosztuje 540 zl w sirius.pl ;) a ze ktos na allegro dal taka cene kup teraz to juz inna sprawa ... chociaz moze to jest dobre rozwiazanie? 1698834[/snapback] Nie do końca za 396zł można kupić w sklepie Irivera T30 jedynym manakmentem jest to że nie ma radia... Oto link - http://www.pixmania.com/pl/pl/158772/art//.html?srcid=998 tylko koszt wysyłki jest dosc wysoki - 60zł tutaj jest ciut drożej ale koszt wysyłki jest niższy - http://www.hoopla.pl/product_info.php?prod..._id=6319&ref=10 koszt irvera z przesyłką wychodzi 433zł ;) Edytowane 13 Października 2005 przez Fish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 za 350 zl nie kupisz irivera z 512 mb pamieci, taki iriver kosztuje ponad 500 zl, a moze creative + nowe sluchawki ? np. sennheisery @djtomas z tego co popatrzylem na ceny to taki player kosztuje 540 zl w sirius.pl ;) a ze ktos na allegro dal taka cene kup teraz to juz inna sprawa ... chociaz moze to jest dobre rozwiazanie? 1698834[/snapback] dzej... ja wiem co piszę... fish mnie trochę uprzedził z linkiem :) ale nie kupuj w pixmani bo ona ma siedzibę we francji jak już to hoopla piterq1991 też weź sobie T30 512MB bo creative ma dyktafon jakby go niebyło (ale T30 nie ma radia) więc napisz co dla ciebie jest ważniejsze... radio czy dyktafon POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Ja chyba usunę wszystkie posty z tego tematu, napiszę 'cokolwiek chcesz kupić dołóż paredziesiąt złotych i kup irivera' i go zamknę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Ja chyba usunę wszystkie posty z tego tematu, napiszę 'cokolwiek chcesz kupić dołóż paredziesiąt złotych i kup irivera' i go zamknę ;] 1699059[/snapback] ale dopisz: "jak nie zależy Ci super na jakości dyktafonu i dźwięku to bierz no-name ewentulanie jeszcze godne uwagi są z-cybery (tanie i dobra jakość dźwięku i bdb dyktafonu) oraz sandisk" :P POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Jestem po wstepnych ogledzinach irivera 790 i powiem ze jestem bardzo zadowolony. Jakosc miazdzaco lepsza niz na chinszczyznie i zupelnie przyzwoite (mimo badziewnego ksztaltu) sluchawki (mx300). Najlepsze jest to ze jak wezme playera w dlon, zacisne ja - to nie skrzypi jakby sie mial zaraz rozleciec :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 zamówiłem sobie creativa zen nano plus 512. bedę go miał we wtrorek. zobaczymy jak się bedzie sprawował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...