Tolokan_PL Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) Witam serdecznie po raz wtóry. Stałem się posiadaczem TX SE 1gb ostatnio i coś mi nie paszą słuchaweczki, a stare które mam już się zużyły. Proszę mnie zatem poinstruować czy te Senny PX 10 to mniej więcej prezentują podobną jakość do mx500> pytam gdyż cena zbliżona, a ja zupełnie do dousznych słuchaweczek nie jestem przekonany- wypadają mi jak ruszam żuchwą:). Co do samego plejera, to jakoś specjalnie zachwycony póki co nie jestem. Bardzo długo trzeba przytrzymać przycisk włączania i zanim ruszy piosenka to dobre kilkanaście sec musi minąć(wkurzające na ulicy na światłach jak się bawię plejerem). Po drugie mam wrażenie że głowa boli po dłuższym słuchaniu muzyki(albo ja takiej ogłupiającej słucham). Mam nadzieję, że dobre słuchawki to zmienią! Pozatym jest całkiem spoko, poprostu jeden giga mp3 plejer bez rewelacji, bez radia za 4 stówy. Jeszcze coś: czy jest sens aktualizacji softu jeśli nic się nie dzieje? i czy firmware do MuVo TX to ten sam co do mojego TX SE? Edytowane 15 Grudnia 2005 przez Tolokan_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Dachowicz Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) A co sadzicie, moi drodzy o Creative MuVo V200 512 MB FM? Szukam wlasnie malego playera w cenie do 400zl z 512MB i ten Creative wydaje sie byc niezlym rozwiazaniem. Choc przyznam, ze wolalbym cos w ciemniejszym kolorze bo w stolicy biale sluchawki moga zbytnio kojarzyc sie z iPodem, ktorego na ulicy dlugo bym nie ponosil ;) Ale juz na powaznie, czy mozecie napisac kilka slow o ww. ewentualnie polecic jakas alternatywe? Zalaczam pozdrowienia Edytowane 16 Grudnia 2005 przez Tomasz Dachowicz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 iriver t20 i t30 POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) ostatnio nikt sie nie odezwal, kiedy prosilem o rade w wyborze czegos z niskiego przedzialu cenowego. wzialem wiec ergotecha u22 z proline'a i do tego sennheiser'y mx200. efekt? jak najbardziej satysfakcjonujacy. erogtechy wykonane sa naprawde porzadnie, funkcji tez im nie brakuje... w zasadzie jedyny mankament to sluchawki - ale na sennach jest jak dla mnie baaardzo dobrze :) jesli wiec ktos szuka czegos taniego i dobrego - z czystym sumieniem moge polecic. [no chyba, ze trafia sie na allegro MSI po 130zl :P ] Edytowane 15 Grudnia 2005 przez x3n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 mam problem a mianowicie kolega dal mi takie cos http://allegro.pl/show_item.php?item=77244977 i to nie działa! mowi on tez to od kogos dostal a ja chcialbym to naparwic a co ei dzieje: zostal on podobno sformatowany a jak wiadomo musi byc na pamieci falsh jakies tam pliki sys i tego nie ma ale pwoiecie mi ze mozna to wgrac ale jak skoro jak podlaczam pod USB to wykrywa jako nosnik (jak pendrive) ale jest jedno ale nic nie idzie zrobic pisze ze jest uszkodzony i sie zamula strasznie komp nie idzie tez sformatowac ani nic wiec co radzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tampaboy Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Rany !!! Jak może być tak wielu chętnych na taki totalny noname w takiej cenie jak ten powyżej z allegro... Dziwi mnie to tym bardziej, że u mnie w Kielcach znowu jest Sansa 512 MB za 249 zł a można ją jeszcze kupić na 10 równiutkich rat po 24 zł 90 gr... Co do formatowania to nie wiem, ale ja swoja formatowałem i działa wyśmienicie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Dachowicz Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 (edytowane) mozecie mi wyjasnic jakim cudem udalem sie do sklepu po Muvo V200 a wrocilem z iRiverem T30? :) narazie gra ladnie, tylko mimo ustawienia w menu language na polish nadal wszystko jest po angielsku :) ale w sumie to zadna roznica btw: kupilem za 399pln wiec chyba dosc przyzwoita cena (w RTV Euro w Arkadii - wwa) Edytowane 16 Grudnia 2005 przez Tomasz Dachowicz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 (edytowane) mozecie mi wyjasnic jakim cudem udalem sie do sklepu po Muvo V200 a wrocilem z iRiverem T30? :) czyżby w sklepie już nie było Muvo V200? Edytowane 16 Grudnia 2005 przez sigard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms-trex Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 ludzie ile kosztuje taka bateryjka AA warto wydać 310zł na Zen Nano Plus?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 w iriverach ja zaznaczasz na polish to on odczytuje polskie znaki w tagach tylko a menu jest po ang. zawsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Dachowicz Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 @bjabrzyk dzieki, chyba rzeczywiscie tak jest. Mam jednak jeszcze jedno pytanko, otoz gdy podlaczam iRivera do usb to pokazuje mi sie przez chwile ikonka w trayu (na wyswietlaczu pisze ze jest do usb podlaczony) po czym znika. Pytanie: jak bezpiecznie usunac sprzet skoro nie ma go w trayu i nie moge uzyc funkcji bezpieczne usuwanie usb...? jest na to jakis sposob? aha - nie za bardzo wiem jak upgradeowac firmware, na iriver.pl w dziale wsparcie nie ma serii Txx :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 iriver.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 i co czyli mp3 do wyrzucenia hmm skzoda! a dlaczego taki shitowaty mowisz jest ten samsung? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 btw: kupilem za 399pln wiec chyba dosc przyzwoita cena (w RTV Euro w Arkadii - wwa) jutro zrobie nalot na RTV Euro w okolicy i jesli tez beda w takiej cenie to chyba zrezygnuje z Sansy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 i co czyli mp3 do wyrzucenia hmm skzoda! a dlaczego taki shitowaty mowisz jest ten samsung? Sformatowałeś FAT czy FAT32? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 i co czyli mp3 do wyrzucenia hmm skzoda! a dlaczego taki shitowaty mowisz jest ten samsung? to nie samsung to... LAGO :D POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tampaboy Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Kurcze, właśnie rozmawiałem z siostrą ze Stanów i powiedziała mi, że kupiła na gwiazdkę dla dzieciaka znajomych irivera T30- 512 MB za 80 $ !!! (czyli około 250 zł )... A my się cieszymy jak ktoś go kupi za 399... Co jest z naszymi cenami ??? Chyba musze ją naciągnąć na jakiegoś Iriverka a Sanse dodam do prezentu na gwiazdkę swojej pannie... Heh... Ale przepłacamy... :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heeper Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Witam! Mam zamiar zakupić jakiś "miły" odtwarzacz mp3 z 512 mb za ok. 400zł. Zastanawiam się między iAudio a iRiver. Czy to dobry wybór, może Creative albo iPod Shuffle? Interesuje mnie głównie jakość dźwięku, a nie dodatki. http://www.multimediabox.pl/index.html?str...dukt&p=311#info http://www.multimediabox.pl/index.html?strona=produkt&p=248 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 iriver T20 512MB akumulator iriver T30 512MB baterie POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) wlasnie wrocilem ze zwiadu z RTV Euro. w planach bylo sprawdzenie, czy tak jak Tomaszowi uda mi sie dorwac T30 512MB za 399zl. no i kupilem iRivera ale... T10! ostatnia sztuke za 449zl. czyzby ktos sie z cena machnal w sklepie? :> [edit] po pierwszych testach moge powiedziec, ze gra rewelacyjnie. nie wiem jak na dolaczonych sluchawkach bo od razu wrzucilem na Koss'y ale dzwiek jest super - glebokie basy, krystaliczne wysokie tony. pozostaje sie pobawic EQ i SRS'em. dyktafon tez nie najorszy choc z duzej odleglosci ma juz problemy z "lapaniem" dzwieku. jak na razie nie zaluje, ze nie wzialem Sansy ;) Edytowane 20 Grudnia 2005 przez _Dugi_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Witam.Szybki prezent-256 mb mp3 max 120 zl Wiem ze w MM byly optimusy,ale wczoraj juz nie mieli.Ktos poleci cos w tej cenie najlepiej w Poznaniu?Albo wie chociaz czy beda te optimusy i jak sie sprawuja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deka2 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 za 120 zł bierz obojętnie który.... w tej cenie wszystkie są takie same Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 takie same czyli [ciach!]iane za 120 zl to nawet poządnego 64mb nie kupisz ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Witam chciałem zakupić muvo tx se 256mb jednak w sklepach nie ma (proline, komputronik) czy to znaczy, że te odtwarzacze znikły już na zawsze z półeczek sklepowych? Koniec produkcji? Czy tylko wykupione w ramach świątecznych prezentów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Pytanie tylko gdzie w sklepie znalezc 256 mp3 do 120 zl?Niestety MM juz ich nie bedzie miec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdtheDuck Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Witam Rozglądam się ostatnio, za jakimś plaerem o większej pojemności, tzn tak z conajmniej 4GB. Jaki sprzęt polecacie tak do 1000zł W tej chwili najbardziej podoba mi się sprzęt iAudio i Creativa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Moze seria h irivera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Witam Rozglądam się ostatnio, za jakimś plaerem o większej pojemności, tzn tak z conajmniej 4GB. Jaki sprzęt polecacie tak do 1000zł W tej chwili najbardziej podoba mi się sprzęt iAudio i Creativa a moze ten :D Samsung YH-J70SB zwycięzca EISA Awards 2005/2006 http://www.hoopla.pl/product_info.php?prod..._id=7305&ref=10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms-trex Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 ludzie kupujcie zen nano plus, jakość muzyczki wyśmienita i to na słuchawkach od creative Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 ludzie kupujcie zen nano plus, jakość muzyczki wyśmienita i to na słuchawkach od creative ludzie nie słuchajcie go... :mur: nie każdemu się spodoba jakość creative-a, ale raczej każdy skłoni się do wymiany słuchawek przecientnemu polakowi styknie, ale... nie tylko tacy są ;) POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...