zgk5 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 A CO SADZICIE O TYM: 1404337[/snapback] Taniutki :D ale niestety bez radia :lol: Niby ma takie same funkcje jak iRiver ale mu do pięt nie sięga. :lol: Za taką mała kasę to można brać .... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek-SZU Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 hej chce se kupić odtwzrzacz za w miare małe pieniądze jestem zainteresowany MuVo C100 a mój kuzyn chce TX'a powiedzcie mi co są warte oba czy warte tyle kasy?? prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 C100 kiepską jakość prezentuje wg mnie :/ kolega go ma i moim zdaniem jak na tyle złotówek to kupa... zdecydowanie lepszą jakość dźwięku prezentuje Z-Cyber (ten na karty) no i ma dyktafon o zaje*istej jakości ! ! ! POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek-SZU Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 dzieki a co sądzicie o ZOLTRIX z-cyber zling U2 ?? czy dobrej jest to jakości ? a tak jeszcze spytam, jak to sie w ogóle ładuje ? przez USB, przez sieć (gniazdko) czy poprostu poprzez wymianę baterii ?? pozdro :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon4417 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Który byście wybrali z tych : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49945896 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49611282 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49345266 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49622815 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49719444 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49099665 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48946362 Potrzebuje odtwarzacza do około 200 zł. Który z nich byłby najlepszy??? Mnie kusi ten ostatni bo ma wejście na karty, ale sam już nie wiem czy warto go brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek-SZU Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 słuchaj szymon4417 ja bym z tych co wymieniłeś wybrał albo ten drugi albo ten czwarty choć bardziej mi się podoba ten czwarty do tego czwartego masz tu linka i se poczytaj może troszke wiecej ci to pomoze Zling U2 256MB zwróć uwagę na ostatni obrazek pozdro B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS. Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 No wiec tak: mam na wydanie 300-400zl i chce kupic markowego plejerka mp3 (nie jakis szit no name) wymagania:D: - przede wszystkim dobra jakosc dzwieku - pamiec 256 - 512mb - ma byc maly - musi miec w sobie wtyczke USB (czesto jestem przy roznych kompach a kabla na szyi nie bede nosil :) - radio - wymienne zrodlo zasilania (akumulatorki AA albo AAA) - dyktafon (nie musi byc super dobry) Mam na oku MuVo TX FM 256MB za 299zl albo 512MB - 400zl. Czy to dobry wybor?? A moze ma ktos inna alternatywe?? Wiele osob pozytywnie mowi o MSI ale ja(nie wiem czemu) jakos nie jestem do nich przekonany. Chcialbym iRivera ale ta cena... a po drugie trzeba z kablem chodzic. Chociaz 795 jest spoko bo ma zasilanie z AA czyli ok 30h uzywania bez doladowania. Co proponujecie?? Z gory dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Z tego Muvo bedziesz zadowolony. Mam taki, tylko bez radia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS. Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Z tego Muvo bedziesz zadowolony. Mam taki, tylko bez radia. 1425894[/snapback] A jakich baterii/akumulatorkow uzywasz?? i ile tak na prawde na nich chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Używam AAA djurasel ;] albo panasonic, zalezy co mam pod ręką. Ile chodzi to na godziny nie patrzylem nigdy, ale powiem szczerze, ze dluuuugo. Kiedy chodze np po miescie i wchodze do sklepu nie musze sie martwic, zeby wylaczac, poprostu wyjmuje sluchawki (KOSS Plug) z uszu i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon4417 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 A co myślicie o ostatnim z tych które wymieniłem?? Ma ktoś taki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutrix Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Ludzie iAudio jest już w polsce z cenami baaardzo podobnymi do iRiver`a :) www.iaudio.pl i teraz pytanko co lepsze ;) ktos widział/testował/? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memphiz Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) Witam Zdecydowałem się już na MuVo - Creativa ciągle jednak mam dylemat jaką wersję wybać... TX czy V ( te dwa playery wchodzą jedynie w grę ponieważ zalezy mi na funkcji Pendrive'a) ----- seria TX ------- + fajny design - pojemność tylko do 512MB ----- seria V -------- - badziewny biały kolor ;) - ponoć gorsze słuchawki niż w TX'ie + dostępne wersje 1GB (możliwość przedoszenia plików większych niż 512 np. Divx'ów) 1 .No właśnie jak myślicie. Czy warto decydować się na wersje 1GB tylko po to aby móc przenosić filmiki ...? Czy może 512 MB to i tak dużo za dużo jak na pendrive'a (bo wiadomo że do dokumentów, obazków, "empetrójek", i innych małych plików wystarczy) 2. Czy ktoś moze wie o tym czy TX ma wyjść w wersji 1 GB ? Dzięki serdeczne pozdrawiam. Edytowane 9 Maja 2005 przez memphiz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Kumpel na 18nastke dostało wlasnie MuVo V200 256MB i narzeka troche na zbyt łatwe wyciaganie pendrive'a z obudowy (co w TX nastepowalo prawidlowo). Nie to, ze sam sie wysuwa, ale kiedy wyjmuje cos z kieszeni to potrafi sie rozłączyc. Nie jest to czeste zjawisko, ale tak sie zdarza. W serii TX ludzie narzekali, ze wlasnie zbyt ciezko sie wyciaga, wiec w nowszych seriach zrobili, zeby bylo lekko (IMO jest zbyt lekko). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper66 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Witam wszystkich, Cche kupic mp3 playera o pojemnosci 512-1GB mysle o jakims modelu creativa i mam pare pytan: 1. Jaka jest jakosc dzwieku 2. Jak sobie radza z odtwarzaniem w katalogach i podkatalogach itd 3. Jak sobie radza z odtwarzaniem mp3 w jakosci 320kbps 4. Jakie chodzi radio czy dobrze odbiera stacje bez szumow i czy jest dobre stereo 5. Czulosc mikrofonu w mp3 playerze chodzi mi tak zeby na wykladach dobrze lapal wykladowce z roznych lawek :D bo sie notatek nie chce robic:P 6. Czy sa zgodne takze z USB 1.1 bo czasami chodze do kumpla sie wymieniac mp3 wiec on ma starego kompa z USB 1.1 :) Jak na cos wpadne to zapytam. Lub jakiej firmy innej mozecie polecic playerki Cena to tak do 600 zl chyba ale 512 creativa widziale do 500 :) Z gory dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 1. Dobra. 2. Dobrze. 3. Dobrze. 4. Nie wiem, mam wersje bez radia. 5. Jesli chcesz nagrywac wykladowce to o Creative zapomnij. 6. Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) Witam! mysle o zakupie http://allegro.pl/show_item.php?item=50641560 lub http://allegro.pl/show_item.php?item=50648597 w sumie kazdy z tych playerow na allegro jest podobny.. wyglad wrecz identyczny.. powiem tak: fundusze, MAX 300zl 512MB [podobno za ta cene mozna kupic nawet 1GB, z tego co widzialem] najlepiej jakby to byla pamiec samsunga.. wszyscy wychwalaja wiec moze cos w tym jest? USB 2.0 [preferowane] Radio WBUDOWANE, dobrze "lapiace" mile widziana obsluga katalogow [widzialem oferty ktore obsluguja do 9 katalogow, mi wystarczy calkowicie] obsluga id3-tagow dyktafony domyslam sie ze w tych tanich sa kiepskie, ale to nie szkodzi. Współczynnik szumów.. jak najlepszy.. od 85? Moc minimum 5 mW /kanal (chyba wystarczajaca? nie wiem jak to sie przeklada na realia..) wystarczy zeby czytal mp3 i wma, asf itp nie sa mi potrzebne. mp3 do 320 kbps wlacznie[czesto slucham muzyki w takiej jakosci, niektore utwory po prostu nie mozna w gorszej..] generalnie zalezy mi na dobrym dzwieku.. nie oczekuje za wiele od sluchawek dolaczonych w zestawie.. mysle o dokupieniu mx 350/450 Moze ktos juz kupowal te tanie odtwarzacze z allegro i jest w stanie polecic? Dzieki z gory za pomoc:) Edytowane 9 Maja 2005 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) Witam z najtanszej strefy na allegro wybralem 3 pozycje.Co byscie wybrali? a moze ktos ma ktores z tych urzadzen?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50676649 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49772856 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50285278 (tu nie wiem czy to nie przekret...cena atrakcyjna,nie ma opcji za pobraniem a koles ma tylko jedna transakcje na koncie i to smieszna) zaznaczam ze szukam najtanszego mozliwie przyzwoitego odtwarzacza. Pozdrawiam. Edytowane 10 Maja 2005 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Mam pytanko Czy ktos wie (powtarzam wie, nie domysla sie/sadzi itp) czy Creative MuVo Micro N200 jest rozpoznawalny jako dysk zewnetrzny ? (a wiec mozna kopiowac na niego pliki systemem "przeciągnij - upuść" itp) czy wymaga odpowiedniego oprogramowania ? Na stronie producenta nie jest to jednoznacznie napisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) nie wymaga, system widzi go od razu jako dysk przenosny, jak wszystkie creative'y? potwierdzenie link btw. oczywiscie wymaga kabla bo nie ma normalnego usb. Edytowane 10 Maja 2005 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) nie wymaga, system widzi go od razu jako dysk przenosny, jak wszystkie creative'y? potwierdzenie 1437305[/snapback] Bardzo fajny link podales - Polecam wszystkim zainteresowanym kupnem MP3 Co do kabla to jasna sprawa, jednak nie jest to dla mnie najmniejszy problem a wrecz lepiej, bo : a ) taki kabel USB > USB Mini mam na stale podlaczony do kompa (standardwe podlaczenia aparatow i innego sprzetu) B ) mam wejscie USB z tylu obudowy, wiec kazdorazowe podlaczanie na zasadzie PenDrive byloby bolesne dla kręgoslupa ;) EDIT A co myslicie o tym ?? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16855125002 A to fajna prezentacja 3D tego modelu http://www.circuitcity.com/flashdetection.....SWF&OID=108445 Edytowane 10 Maja 2005 przez TeQuila SunRise Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Co do linka to TU sa male opisy.. szkoda tylko ze nie ma nic o jakosci dzwieku..ale zawsze cos :) Napisalem o kablu bo w sumie nie kazdy ma "cyfre" czy inne urzadzenie podlaczane w ten sposob. A co do obudowy to na 95% dostaniesz kabel razem z mp3ka[ten taki normalny], do creativa to juz na 100% [jezeli nowy, zapakowany] a do N200 no to i tak dostaniesz ten wlasciwy :) tylko jak u kogos innego bys chcial.. wiadomo :) co do sandiska to hm.. player jak player.. taki normalny bez szalu, aczkolwiek jako firma wydaje mi sie ze [przynajmniej] karta pamieci bedzie dobrej jakosci :) pozdrawiam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) a btw. chcialem sobie dokupic do mp3ki[jak juz ja kupie B) ] sluchawki Sennheiser'a mx350/400/450/550 najlepiej tak do 50-70zl.. [allego mi nie przeszkadza, byle miala osoba pozytywow w miare duzo i najlepiej zeby jakies byly juz za "ten" sprzent,dziwi mnie to ze 400 i 500 mimo ze nizsze oznaczenia to sa nowsz i lepsze..ale z numerkami zawsze byly wałki ;] mniejsza.. mysle tez o koss'ach? ewnetualnie moga byc takie z "pajakiem" czy takie nakladane na uszy, bez "pajaka", ale to juz pewnie ponad 100zl.. ktos cos moze polecic ? a i przydala by sie jakas odpowiedz do postow z allegro, ktos cos juz kupil? jest cos w stanie powiedziec? Edytowane 10 Maja 2005 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Jesli douszne, to BARDZO polecam KOSS'y - cena okolo 70zł, ale bardzo dobrze wykonane i super jakosc dzwieku... są naprawde godne polecenia. podoba mi sie rowniez to, ze gabeczki mozna umyc i nie trzeba czekac az wyschną, tylko je lekko recznikiem przetrzec i masz czysciutkie sluchawki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 bleys >> w kazdym zestawie (przynajmniej tych bardziej firmowych producentow, rowniez Creative, czy SanDisk) jest kabel USB>USBmini (i bajery typu futeral itp) A jesli idziesz do kogos z zamiarem zgrania czegos to co za problem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> kabel w kieszen (jesli akurat wiesz ze ta osoba nie ma) Naprawde dla mnie to akurat najmniejszy problem i podejzewam ze przez niektorych tez sztucznie stwarzany ;) zobaczycie ze pozniej i tak nie odczujecie roznicy (jesli wogole uzywacie aktualnie PenDrivey) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sekman Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Na twoim miejscu kupiłbym Creative TX (512). Najlepszy za tą cenę!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) Jesli douszne, to BARDZO polecam KOSS'y - cena okolo 70zł, ale bardzo dobrze wykonane i super jakosc dzwieku... są naprawde godne polecenia. podoba mi sie rowniez to, ze gabeczki mozna umyc i nie trzeba czekac az wyschną, tylko je lekko recznikiem przetrzec i masz czysciutkie sluchawki 1437886[/snapback] Dzieki :) najlepsze jest jednak porownanie na zywo.. jakis sklep oferuje taka mozliwosc? TeQuila SunRise Oj wiem wiem, ale czesto ide i nie przewiduje ze cos bede chcial ;) nagle jakies nowe fotki, mp3ki cokolwiek :) jakis wiekszy problem to dla mnie nie jest, ale tak ogolnie uprzedzic lojalnie chcialem. Edytowane 10 Maja 2005 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Do posiadaczy Z-Cyber: co wybrać? Macera http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50285278 czy Torpedo? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49660548 Torpedo ma wbudowane radio(tyle wiem) a jak z urzytkowaniem,ergonomia,wykonaniem itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 To ja wam troszeczke namotam w glowach :) http://mojepc.pl/shop/product.php?prid=31854 <-- tutaj krotki opis i cena natomiast istnieje jeszcze wersja 512 mb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Ja bym sie troche za te cene o jakosc obawiał... Prawdopodobnie beda tez slabe sluchawki. jesli jednak komus to nie przeszkadza, to czemu nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...