Piter6576 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dużego wyboru pominając no name'y to nie ma ;] Zawsze są jakieś poważniejsze kompromisy. Np: 1. iRiver - mało pamięci, nie jest nowy 2. Creative - przeciętny dźwięk 3. SanDisk - trzeba odblokować radio 4. Samsung - krótki czas pracy i podpis Ebiego Smolarka :-P 5. Philips - jest cichy i nienowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) Najbardziej przekonuje mnie ScanSisk oraz iRiver (jeśli będę miał pewność że w Scan Disku odblokuję radio to zdecyduje się na niego) Powiedz mi jeszcze czy faktycznie jest duża różnica w jakości między tymi podanymi przez ciebie modelami a "no name"? a i zapomniałem ładnie podziękować za pomoc ;) widze ze duże zainteresowanie ma ten produkt Creative http://allegro.pl/item159661957_mp3_creati...seknaramie.html W ostateczności mógłbym dołożyć trochę kasy .Ale czy warto co myślisz ? Edytowane 27 Stycznia 2007 przez timmon24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Mnie najbardziej od tych bezfirmowych odtwarzaczy odpycha ich trwałość, a właściwie jej brak. Ja swój odtwarzacz eksploatuję bardzo intensywnie i nie ma problemu a paru znajomym zdążyły ich mp3 paść. Nie porównywałem bezpośrednio dźwięku między no name a iriverem, ale skoro można mieć 1GB za ok. 100zł w wykonaniu np. mpower'a i 1GB za ponad trzy razy tyle od irivera, iaudio itp. to czymś się różnić muszą. Za to moja siostra ma mp3 sony i różnica jest oprócz głośności tylko taka, że sony mocniej szumi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloss13 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Pantas napisał(a): Nie pomagacie mi w wyborze, wręcz go utrudniacie :D Potrzebuje tak jak pisałem wcześniej jakiś odtwarzacz mp3 do 200 zł z pendrivem odrazu w sobie, to znaczy z wtyczka usb, zebym kabla nie musiał nosić ze sobą do wrzucania plików. Moim faworytem jest Creative MuVo V100 1 Gb, ew. TX SE 1 Gb. Czy warto brać? Czy jest coś innego w tej cenie o podobnej jakości wykonania? ja na twoim miejscu brał bym sanse c240 za 199 zł : ) (mediamarkt w zabrzu, nie wiem czy ta promocja jest w innych mm ale chyba tak?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantas Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Czy wszystkie Sansy m240 mają możliwość odblokowania radia? Czy po odblokowaniu radia/wgraniu firmwaru USA tracę gwarancję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 ceny zaczynają się już od 130 zł na allegro za 1 GB dobry mp3player -cieszą mnie pozytywne opinie użytkowników. doszukałem się sporo wątków gdzie ludzie pisali jak należy wgrać oprogramowanie radia ,jednym zadziałało innym z kolei player "zwariował dlatego doszedłem do wniosku że to jest tak 50/50 może też być tak że przy próbie wgrania radia odtwarzacz mi również zwariuje i będę te ok 150 zł w plecy.A mi bardzoo zależy na cyfrowym radiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Pantas napisał(a): Czy wszystkie Sansy m240 mają możliwość odblokowania radia?Nie... Cytat Czy po odblokowaniu radia/wgraniu firmwaru USA tracę gwarancję?Tak, przynajmniej tak twierdzi SanDisk... timmon24 Jeśli zależy Ci na radiu i dobrej jakości dźwięku to bierz sanse c240, jeśli tak jak pabloss13 mówi są po 199zł to imho bardzo się opłaca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 --> timmon24 http://allegro.pl/item160444136_nowy_gwar_...dio_z_rds_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Tu znalazłem bardzo ciekawą ofertę -> klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) wizualnie świetny sprzęcik !! parametry to samo w zasadzie nic tylko kupować ale zapewne nie jest to tak sprawdzony sprzęt jak Iriver więc tylko z tego względu zdecyduje się na Iriver 256 mb--- 150zł+przesyłka 180 zł :( mam nadzieje ze jakoś to przeboleje lub też opcje 512mb 205zł+przesyłka=240 ok ....http://allegro.pl/item161236504_mp3_iriver_ifp_895_512mb_radio_fm_dyktafon.html stawiam raczej na ten model Edytowane 28 Stycznia 2007 przez timmon24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Monolith to naprawdę dobry sprzęt. Niestety firma już upadła, ale odtwarzaczem warto się zainteresować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Piter6576 napisał(a): Monolith to naprawdę dobry sprzęt. Niestety firma już upadła, ale odtwarzaczem warto się zainteresować. Na to wygląda, że sprzedam swego Creativo movo 512 mb i szukam jakiegoś dobrego odtwarzacza mp3 (a może mp4 też) z radiem oraz z pamięcią napewno 1gb do 250-300 zeta. Nie wiem jak teraz stoją cenowo i jakościowo odtwarzacze ale mam prośbe o doradzenie mi przy kupnie :) Z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Panowie litości... ten temat wygląda tak: Pytanie co kupić? Kilka postów odpowiedzi, następne pytanie co kupić, znowu kilka postów odpowiedzi i tak w kółko... nie możecie przeczytać 3-4 stron wstecz zanim zadacie pytanie? Czy to takie trudne? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 A ja chciałem się trochę odchudzić i dokupiłem sobie do kolekcji nano 1G. Jest w porównaniu do 60GB taki maleńki że aż się zauroczyłem :P Szkoda że 2G nie ma białego koloru :mad: Czy to nie słodkie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) Soker: ładna rodzinka :D Ten duży jest za duzy, ale nano jest w sam raz Kiedyś mi sie ipody nie podobały, a teraz się zastanawiam czy na jakiegos nano 1-2gb nie wymienić mojego irivera(ewentualnie na 2gb T10 :D) Choć raczej za szybko nie wymienie bo troche mnie $$ ograniczają... Edytowane 30 Stycznia 2007 przez slasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 @Soker: Jeszcze malutkiej "szufli" tam brakuje i będzie ładna kolekcja. A co do bezfirmówek made in China to sam kupiłem takie coś, idealna sprawa jak się jest nad wodą w lecie o droższy sprzęt człowiek się boi a takie coś jak znalazł w razie zatopienia tracisz 30zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 -=KAX=- napisał(a): Panowie litości... ten temat wygląda tak: Pytanie co kupić? Kilka postów odpowiedzi, następne pytanie co kupić, znowu kilka postów odpowiedzi i tak w kółko... nie możecie przeczytać 3-4 stron wstecz zanim zadacie pytanie? Czy to takie trudne? :mur: Sorrka, sorrka.... Tytlko się spytam co będzie lepsze Creative Zen plus http://www.skapiec.pl/site/cat/15/comp/105816 czy Sony NW-S203F http://www.skapiec.pl/site/cat/15/comp/133521 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 slasher napisał(a): Soker: ładna rodzinka :D Ten duży jest za duzy, ale nano jest w sam raz Kiedyś mi sie ipody nie podobały, a teraz się zastanawiam czy na jakiegos nano 1-2gb nie wymienić mojego irivera(ewentualnie na 2gb T10 :D) Choć raczej za szybko nie wymienie bo troche mnie $$ ograniczają... Jeśli to zrobisz osobiście przyjadę i pogratuluje. Mało tego, bedziemy mogli zrobic cermonie roz%#@ twojego starego irivera diuuuzim młoteckiem ok? :wink: KrisJR napisał(a): @Soker: Jeszcze malutkiej "szufli" tam brakuje i będzie ładna kolekcja. Mała szufa tez syci i ciągnie, tym bardziej że w końcu wydali nowe kolorki i orange nawet mi się spodobał.. http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebO...clm=iPodshuffle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 @Radzyn: Sony lepszy. Chociaż obydwa są takie sobie. Raczej rozglądał bym się za SanDiskiem Sansą lub refurbem Irivera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 witam! pytanie do posiadaczy Sansy m240 czy ktos juz robil update tego softu ?? http://www.sandisk.com/Products/Item(1205)...MP3_Player.aspx tam jest wersja 4.0.1 cos tam? da rade odblokowac radio? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 ja zrobuiłem update m250 i teraz nie moge nic nagac ... ? w sansie widzi muze, na w kompie jej nie widzi i nie chce nagrwayć .. o so chodzi? ktos wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 YogiCK napisał(a): @Radzyn: Sony lepszy. Chociaż obydwa są takie sobie. Raczej rozglądał bym się za SanDiskiem Sansą lub refurbem Irivera. Właśnie widzę, że dużo osób poleca Sandiska choć czasem ich urządzania potrafią sprawić kłopot bo ktoś napisał, że po miesiącu zespuł się Sandisk a mojemu koledze również po zakupie się zepsuł. Iriver rzeczywiście najlepszy tylko cenowo przekraczają już 400 zeta :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 wgrałem przez updatera firmware - mogl mi zjebac i wgrać amerykańskie? bo nic nie widze, mam ja pełną, dograc nic nie moge, ale stara muza jest (niewidoczna) edit nie no wersje Europejska mam 4.1.07E tylko jak to sformatować??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 W opcjach odtwarzacza nie ma opcji formatuj? U mnie w c240 jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 -=KAX=- napisał(a): W opcjach odtwarzacza nie ma opcji formatuj? U mnie w c240 jest...nie ma, sformatowałem pod Win. i działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Radzyn napisał(a): Właśnie widzę, że dużo osób poleca Sandiska choć czasem ich urządzania potrafią sprawić kłopot bo ktoś napisał, że po miesiącu zespuł się Sandisk a mojemu koledze również po zakupie się zepsuł. Iriver rzeczywiście najlepszy tylko cenowo przekraczają już 400 zeta :-|Okazało się, że będe miał możliwe o wiele więcej gotówki i czy w tej chwili Ipody z tej wyższej półki to opłacalny produkt?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Ipod lub Iriver. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 YogiCK napisał(a): Ipod lub Iriver. No mam problem, iRiver U10 Clix 2 GB lub Ipod. Jak tak posłucham fanów Ipoda i Irivera to już sam nie wiem Ipod jest przyszłościowy ale Iriver jakością wcale nie jest w tyle od Ipoda i jest tańszy. Pffff urwanie głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 IMO Clix będzie lepszy. Nie ma przynajmniej zabawy z Itunes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Lub wchodzący na rynek iRiver X20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...