emge Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 mam takie oto mozliwosci zakupu karty ati radeon: -gigabyte: 9000pro - 570pln -mint: 9000pro - 546pln -mint: 9000pro vivo - 610pln -power color: 8500pro - 620 oczywiscie najbardziej sklanialbym sie do power colora - jednak slyszalem ze akurat ten producent nie ma najszczesliwszej reki do sprzetu. a moze zle slyszalem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 ja bym się wogule nie zastanawiał Gigabyte 9000PRo i na tym koniec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Ja typuje te dwa: gigabyte: 9000pro - 570 power color: 8500pro - 620 choć co do power colora pewności niemam ale na vivo Ci chyba niezależy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Czy zależy Ci tak bardzo na jakości obrazu?? Jeśli ni to bierz 8500, a nawet jeśli, to poproś kolesia w sklepie(chyba, że kupujesz przez net), żeby Ci pokazał jakość obrazu na tym PowerColor. Jak Ci się nie będzie podobała, to se kupisz gigabyte. Osobiście mam Gigabyte i mnie wystarczy, a na twoim sprzęcie chyba z 7000 w 3DMarku wyciągnie(choć nic nie obiecuje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Cóż a tak swoją drogą to mnie też czeka wymiana karty... sorki że podczepiam sie pod topic ale ile moge dostać za Prolink GF2 Gts Pro 64ddr? I co najlepiej by było wsadzic w moj sprzęt... (w sumie do gier)... i do 650zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 bLaSterD w sumie polecam Ci GF4 Ti. Do twojego sprzęta będzie pasowała. Najlepiej załatwić skądś 50zł i zakupić Winfasta lub MSI(czytaj -> jakiś porządnych firm). Jak się nie znajdzie tych 50zł to zawsze możesz qpić PixelView(choć osobiście nie polecam). Mógłbym Cię namawiać na Radka 8500 by Hercules, ale jeśli chodzi o wydajność to jest on gorszy od GF4 Ti, ale jeżeli zależy Ci na SUPER jakości obrazu to bież. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 ja za swojego Leadtek WinFast GeForce2 Ti 32MB DDR wzielem 350zeta. co do przetestowania kart to jest o tyle do czterech liter - ze kazdy model musza sprowadzac dla mnie specjalnie i nie mam mozliwosci porownania sobie tego na miejscu w sklepie. z drugiej strony faktycznie zalezy mi na jakosci obrazu i szczegolnie na tv-out. jesli chodzi o vivo to do tej pory korzystalem z karty tv - nie wiem czy jest jakas wieksza roznica w zgrywaniu obrazu miedzy karta TV a radeonem, czy warto zawracac sobie tym glowe? w koncu roznica cenowa nie jest taka duza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Czy zależy Ci tak bardzo na jakości obrazu?? Jeśli nie to bierz 8500 Tego to juz zupelnie nie rozumiem. Czyzby R9000 mial lepsza jakosc obrazu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 a ja bym sie sklanial do Minta Radeon 9000Pro!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 a ja bym sie sklanial do Minta Radeon 9000Pro!!!a ja to bym chcial gwiazdke z nieba :twisted: ... sorry ale chcialbym poznac jakies "za" i "przeciw". bez argumentow cala dyskusja sprowadzi sie do debatowania nad wyzszoscia swiat bozego narodzenia nad swietami wielkiej nocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Cos taki nieuprzejmy i leniwy ? !!! Znajdz se w sieci testy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Cóż a tak swoją drogą to mnie też czeka wymiana karty... sorki że podczepiam sie pod topic ale ile moge dostać za Prolink GF2 Gts Pro 64ddr? I co najlepiej by było wsadzic w moj sprzęt... (w sumie do gier)... i do 650zł? na allegro mozna kupic pixel. gf4 ti4200 128mb vivo za 750zl z gwarancja dla zainteresowanych moge tez wystawic :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Kaeres>> 8) spokojnie - to nie jest zadna nieuprzejmosc - przynajmniej nie miala taka byc. testy - testami : ale na nich tez juz pare razy sie zawiodlem. mimo wszystko jesli ktos z nas z czegos korzysta zna zalety i ulomnosci wlasnego sprzetu - wiec wlasnie chodzi mi o to by sie tym podzielic, o tym podyskutowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Jak dla mnie to w tych przedziałach cenowych najatrakcyjniejszą ofertą ECONO wydaje się MINT ATI 8500LE 64MB DDR TV+DVI-D za 475zł Za te pieniadze (mowa o wspomianych 475) ciężko kupić coś powyżej ti200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Chcialbys taka karte za 475 pln ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Czy zależy Ci tak bardzo na jakości obrazu?? Jeśli nie to bierz 8500 Tego to juz zupelnie nie rozumiem. Czyzby R9000 mial lepsza jakosc obrazu ? Nie R9000 tylko Gigabyte :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Ja typuje te dwa: gigabyte: 9000pro - 570 power color: 8500pro - 620 choć co do power colora pewności niemam ale na vivo Ci chyba niezależy? Jestem tego samego zdania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Ja typuje te dwa: gigabyte: 9000pro - 570 power color: 8500pro - 620 choć co do power colora pewności niemam ale na vivo Ci chyba niezależy? Jestem tego samego zdania. Ja również. Skłaniałbym się jednak w stronę PowerColora - R9000 to nie 8500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 A ja bym czekał na R9500 Pro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Chcialbys taka karte za 475 pln ?O co ci chodzi? Jest wydajniejszy i tańszy od 9000pro (nawet od MINTA 9000pro który kosztuje 480zł). Co lepszego dostaniesz w tej cenie? P.S ceny oczywiście z www.action.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Nie wiem co wy macie do POWER COLORA? Sam mam RADKA 7500ULTRA od tej firmy i nic mu nie moge zazucic!!jakosc obrazu b.dobra, a wyjscie TV poprostu miodzio!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Tego to juz zupelnie nie rozumiem. Czyzby R9000 mial lepsza jakosc obrazu ? Wydaje mi się, że R9000 by Gigabyte ma chyba lepszą jakość obrazu aniżeli R8500 by PowerColor. Moim zdaniem to różne klasy kart. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 A ja bym czekał na R9500 Pro :) Thorn znowu :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 w jednego radka sie wlasnie utopilem ale jest juz nadzieja ze z tego wyjde. wiec tym samym ostateczny wybor - pada zdecydowanie na sklep - zadne zakupy z drugiej reki. to co znalazlem to: - gigabyte R9000Pro : 579pln - sapphire R9000Pro : 549pln - hercules 3D prophet fdx 8500LE : 498pln wydaje mi sie ze chyba wygrywa tu Hercules - ale moze te R9kPro tez sa cos warte? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 w jednego radka sie wlasnie utopilem ale jest juz nadzieja ze z tego wyjde. wiec tym samym ostateczny wybor - pada zdecydowanie na sklep - zadne zakupy z drugiej reki. to co znalazlem to: - gigabyte R9000Pro : 579pln - sapphire R9000Pro : 549pln - hercules 3D prophet fdx 8500LE : 498pln wydaje mi sie ze chyba wygrywa tu Hercules - ale moze te R9kPro tez sa cos warte? Bardzo atrakcyjna jest cena tego herculesa. napisz gdzie go mozna za tyle dostac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 mam takie oto mozliwosci zakupu karty ati radeon: -gigabyte: 9000pro - 570pln ? Jasne, że Gigabyte, bo Mint jest do 4..... litery :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 w jednego radka sie wlasnie utopilem ale jest juz nadzieja ze z tego wyjde. wiec tym samym ostateczny wybor - pada zdecydowanie na sklep - zadne zakupy z drugiej reki. to co znalazlem to: - gigabyte R9000Pro : 579pln - sapphire R9000Pro : 549pln - hercules 3D prophet fdx 8500LE : 498pln wydaje mi sie ze chyba wygrywa tu Hercules - ale moze te R9kPro tez sa cos warte? Bardzo atrakcyjna jest cena tego herculesa. napisz gdzie go mozna za tyle dostac??cholera - wlasnie dostalem maila z potwierdzeniem ze stny magazynowe wyczerpane - i sie nie dziwie :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 A będa jeszcze mieli :?: a i najważniejsze: napisz wreszcie jaki to skep :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...