victor89 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 EXTREME O/C (na to się zanosi :-P ) Byłem dzisiaj u kolegi dać mu do końca ferii mojego gf 2 Ti (może go kupi), i wziąłem jego starą kartę (taka jak w temacie). Na deafultowych ustwanieniach karty i na procku 600 Mhz karta wyciąga w 3dmarku 2001 SE zawrotne 459 pkt :mur: ... po o/c na 140/140 (normalnie 125/120) karta osiąga 520 pkt ale strasznie sypie artami a dalej są już zwiechy, także 520 pkt to max wynik jaki na niej uzyskałem B) Karta ma na GPU jakiś maleńki radiatorek (przylkejony) i wiatraczek... mam do was takie pytanie.. karta raczej jak się zepsuje to nikt nie ucierpi (równie dobrze moge ją złamać i przez okno wypierdzielić) więc czy są do niej jakieś mody (szczególnie interesują mnie v-mody, oraz wszystkie inne które pomogą mi ją bardziej podkręcić)? jakieś sposoby na większe o/c? Mam ochotę wycisnąć z niej ostatnie soki i poćwiczyć v-mody :D ... Z góry dzięki za odpowiedzi P.S Raczej nie mam ochoty zmieniać chłodzenia aczkoleiwk jeżeli będzie to konieczne to mam przygotowany radiatorek od mmxa z wiatrakiem 5x5 :> P.S2 liczę na wasze wypowiedzi.. naprawdę jest mi potrezbny taki v-mod.. bardzo was proszę o pomoc... Update: Karta leci 161/142 z artami.. wynik w 3dmarku 2001SE 490 pkt ... chłodzenie nadal standard Używaj opcji Edytuj... by mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 TEN temat praktycznie identyczny... tam też vmodów nie znaleźli.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 mechl!k napisał(a): 1214583[/snapback]dobra dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...