beriam Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Witam 18 grudnia konczyla mi sie umowa o neo (640 bez ograniczen), bylem w telepunkcie i na pismie zrezygnowalem z netu, poniewaz nie byl mi wowczas juz w domu potrzebny. Teraz sie okazalo, ze zostalem awansowany :D i net jest niezbedny do dzialania na rzecz swojej firmy i tu rodzi sie pytanie ... Czy jezeli jutro uderze do Tpsa aby odkrecic temat to bede mogl podpisac umowe lojalnosciowa na starych zasadach ?? jaki bedzie abynament taki jak wczesniej czy jak widac na stronie Tpsy 120,78 zł Przy okazji podam wam linka do radiowki operujacej u mnie i bede BARDZO wdzieczny za opinie <_< http://www.starnet.org.pl/index.htm Dzieki z gory !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto990 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Chyba raczej nie dasz rady w tej chwili są dostepne tylko opcje z limitami dla nowych uzytkowników, a tak cie teraz potraktują :( Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 u nima możliwości nowy klient z lymytami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...