lgolebio Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Witam Korzystając z tego forum nie znalazłem odpowiedź na podstawowe pytanie jakie pamięci Ram DDR333, bo takie chcę, należy zakupić. Kwotą jaką dysponuję to ok 350 zł i nie więcej. Proszę o obiektywne opinie na temat dostępnych układów i sugestie co do ich kupna. Pozdrawiam. Płyta główna Gigabyte GA-7NNXP, Procesor Athlon (Thorton) 2200xp, reszta nie istotna. Dobrze by było aby sugerowane jednostki pamięći były oczywiście w dual (dwie kośći) i jak najtrafniej pasowały do wyżej wymienionych elementów komputera. Pozdrawiam i czekam na wasze opinie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzida Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Polecam 256 DDR Elixiry 400mhz - cena ok 200 ZŁ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipek Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Polecam 256 DDR Elixiry 400mhz - cena ok 200 ZŁ 1213450[/snapback] 200pln za 256Mb elixir? Toż to rozbój w biały dzień! Niedawno widziałem w sklepie 512Mb PC3200 za 244! Do wątkodawcy...kup PC3200, różnica w cenie żadna, a wyższe taktowania kiedyś mogą się przydać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Jesli masz duzo czasu i zaparcia poszukaj na allegro BH6. Zdazaja sie do kupieniqa za okolo 130-150 zeta za 256 mb ale jesli chodzi o nowe. Kup jakies 512mb Spokojnie Ci kasy starczy, poczekaj dozbieraj i kup 2 kostke. I tak poprawdzie elixirkow nie polecam. Mam jakies takie zle zdanie o nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomandarist Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Ja skolei moge spokojnie polecić elixiry. Dwa dni temu sprzedałem swoje 512 elixirów na wieczystej gwarancji za 230zł i kupiłem sobie 2x512 twinmosów na cl 2,5 i według sandry, pcmarka i everesta te twinmosy chodzą wolniej niż moje elixiry:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzida Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Może przesadziłem 140 zl wiem sorki , ale lgolebio czy stosujesz O/C ?? Elixiry sie dobrze kręcą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabiozo Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 jak masz Athlona to dual praktycznie nic nie wnosi wiec kup w jednej kostce a będziesz miał jeden bank pamięci wolny. a co do wyboru jakie kości to zależy czy chcesz kręcić czy nie. Jak nie to bierz Kingstony jakieś, bez obay o stabilność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...