Skocz do zawartości
mitussm

Black Ice Xtreme 3 ? Konkurencja ? (foto)

Rekomendowane odpowiedzi

boze jakie to wielkie :-) nie no na bank wydajnosc bedzie wielka ale ja nie jestem zwolennikiem takich monstrumow wole uzyskac najlepszy kompromis pomiedzy wilekosc/wydajnosc ciekawe czy znajdzie sie smialek i odwazy sie to upchnac w budzie :-)

ale imo wielkoscia powala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

boze jakie to wielkie :-) nie no na bank wydajnosc bedzie wielka ale  ja nie jestem zwolennikiem takich monstrumow wole uzyskac najlepszy kompromis pomiedzy wilekosc/wydajnosc  ciekawe czy znajdzie sie smialek i odwazy sie to upchnac w budzie :-)

ale imo  wielkoscia powala

1213638[/snapback]

Przykładałem do swojego big-a, wchodzi 'na styk' nad zasilacz. W tej chwili mam 2 kadetty szeregowo, właśnie sie zastanawiam czy na nią nie zmienić. Jeżeli nie, pójdzie pewnie na allegro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej znalazłem bardzo dobrą alternatywą dla osławionego Black Ice Xtreme 3 :-)

Ja rozumiem, że ta złą sława, którą ma się cieszyć BIE3 to z powodu ceny. Bo za wydajność to raczej dobrą sławą się cieszy ;)

Zanalazłem kiedyś na szrocie fajną nagrzewnice. Koleszka mówił, że to chyba z Syreny.

Wymiary miało jakoś: ~40x6x8cm. Mieściło się 4-5 wentyli 8cm. Niestety strasznie zjedzone było. Poszukam zdjęć.

PZDR

P.S. OSŁAWIONY ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde fajne to ale nie az tak dlugie jak 2 lady. czemu jak 3 miechy temu kupowalem chlodnice na allegro, to nawet glupia lada sie pojawiala raz na miesiac albo i rzadziej a teraz pelno lad i anwet takie super cudo mozna trafic. widocznie pazdziernik to noe sezon na chlodnice:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rozumiem, że ta złą sława, którą ma się cieszyć BIE3 to z powodu ceny. Bo za wydajność to raczej dobrą sławą się cieszy ;)

Zanalazłem kiedyś na szrocie fajną nagrzewnice. Koleszka mówił, że to chyba z Syreny.

Wymiary miało jakoś: ~40x6x8cm. Mieściło się 4-5 wentyli 8cm. Niestety strasznie zjedzone było. Poszukam zdjęć.

PZDR

P.S. 1214099[/snapback]

Hej, dokładnie OSŁAWIONY. Jak dla mnie BI jest przereklamowany, jedyne co za nim przemawia to, że jest nowy, nic więcej. Ani ładny, ani przesadnie wydajny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi