mitussm Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Hej znalazłem bardzo dobrą alternatywą dla osławionego Black Ice Xtreme 3 :-) Całość oczywiście miedziana. szer: 13cm grub: 6cm długość : 39cm (finy 36cm) Prosze o wypowiedzi. Pozdrawiam .Łukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Co Ty.... 2 łady ze sobą zmajstrowałeś? ;) Z czego ten monstrum jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitussm Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 He, he, myślałem o tym jednym czasem ;-). Nie mam pojęcia o czego to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Dobry wypas. Ciekawe jaką to ma wydajnosc O_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 to moze napiszesz nam gdzie taka dostales..... ;( tez taka chcem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 to moze napiszesz nam gdzie taka dostales..... ;( tez taka chcem 1213595[/snapback] Miałem kiedys podobną, od wartburga była. Ta chyba jest od jakiegoś autobusu, ciężarówki itp. mitussm bardzo fajna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 CHECK-IT wydajność bedzie pewnie proporcjonalna do wielkosci tej nagrzewnicy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 boze jakie to wielkie :-) nie no na bank wydajnosc bedzie wielka ale ja nie jestem zwolennikiem takich monstrumow wole uzyskac najlepszy kompromis pomiedzy wilekosc/wydajnosc ciekawe czy znajdzie sie smialek i odwazy sie to upchnac w budzie :-) ale imo wielkoscia powala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitussm Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 boze jakie to wielkie :-) nie no na bank wydajnosc bedzie wielka ale ja nie jestem zwolennikiem takich monstrumow wole uzyskac najlepszy kompromis pomiedzy wilekosc/wydajnosc ciekawe czy znajdzie sie smialek i odwazy sie to upchnac w budzie :-) ale imo wielkoscia powala 1213638[/snapback] Przykładałem do swojego big-a, wchodzi 'na styk' nad zasilacz. W tej chwili mam 2 kadetty szeregowo, właśnie sie zastanawiam czy na nią nie zmienić. Jeżeli nie, pójdzie pewnie na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 no fajna ale chyba szkoda ja sprzedawac po ostatniej obnizce nie wiem czy ci ktos da nawet tyle co za BIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitussm Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 no fajna ale chyba szkoda ja sprzedawac po ostatniej obnizce nie wiem czy ci ktos da nawet tyle co za BIE 1213760[/snapback] Z ciekawości, ile ona jest dla Was warta ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kij Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Hej znalazłem bardzo dobrą alternatywą dla osławionego Black Ice Xtreme 3 :-) Ja rozumiem, że ta złą sława, którą ma się cieszyć BIE3 to z powodu ceny. Bo za wydajność to raczej dobrą sławą się cieszy ;) Zanalazłem kiedyś na szrocie fajną nagrzewnice. Koleszka mówił, że to chyba z Syreny. Wymiary miało jakoś: ~40x6x8cm. Mieściło się 4-5 wentyli 8cm. Niestety strasznie zjedzone było. Poszukam zdjęć. PZDR P.S. OSŁAWIONY ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 kurde fajne to ale nie az tak dlugie jak 2 lady. czemu jak 3 miechy temu kupowalem chlodnice na allegro, to nawet glupia lada sie pojawiala raz na miesiac albo i rzadziej a teraz pelno lad i anwet takie super cudo mozna trafic. widocznie pazdziernik to noe sezon na chlodnice:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 no nie no a ja wlasnie kupilem juz od Ciebie nagrzewnice mitussm ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitussm Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Ja rozumiem, że ta złą sława, którą ma się cieszyć BIE3 to z powodu ceny. Bo za wydajność to raczej dobrą sławą się cieszy ;) Zanalazłem kiedyś na szrocie fajną nagrzewnice. Koleszka mówił, że to chyba z Syreny. Wymiary miało jakoś: ~40x6x8cm. Mieściło się 4-5 wentyli 8cm. Niestety strasznie zjedzone było. Poszukam zdjęć. PZDR P.S. 1214099[/snapback] Hej, dokładnie OSŁAWIONY. Jak dla mnie BI jest przereklamowany, jedyne co za nim przemawia to, że jest nowy, nic więcej. Ani ładny, ani przesadnie wydajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...