jasam Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Znalazłem opis ciekawego moda na płytę z chipsetem via266 / a no i chciałbym usłyszeć co o tym sądzicie - macie tu adres : http://www.mods4me.com/reviews.php?op=show...nt&id=20&page=1[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Wiekszosc z tych opisanych opcji mam ustawiane w biosie, a jezeli chodzi o sprzetowe schladzanie proca to MAM TO OD KILKU MIECHOW I DZIALA DOSKONALE P.S jesli o to ci chodzilo to nie wachaj sie tylko instaluj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasam Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Chodzi mi konkretnie o odblokowanie możliwości puszczenia ramu na 166 Mhz (133+ 33). Czy ktoś to spróbował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...