Skocz do zawartości
haccd

10051 Na X300 Za 360zł !

Rekomendowane odpowiedzi

:wink:

GA-8I915p Duo

256 Good Ram 400

256 Exlir 400

(dudal/dual )

Maxtor 120 Sata

Cel 2.53 (seria j) LGA775

DVD RW samsung/toshiba x16

3DMark 2001SE 10051 pkt 03/ 3250 pkt 05/ 1325 pkt

(nowe stery i bios)

hyba jest calkiem dobrze ???

Czy ktoś podkrencał coś takiego, no i czy wogóle warto ??!!

Zasilacz GT300 ModeCom na razie

System do reinstalki

Edytowane przez haccd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmien celine bo nie odczujesz wiekszej roznicy gdy podkrecisz to malenstwo.na moim konfigu(przy fsb 166 miast 160) i r9550 440/275 osiagam 10500 w 3dmark 2k1.2k3 i 2k5 niestety nie mam.przy kreceniu pamietaj o odprowadzaniu ciepla.aha i markowy zasilacz tez by byl mile widzany :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehhe wymaiatczU przez duze U na koncu. 10k ale gdzie wynik z orba??? :wink: Jakos sprawdzilem przed chwila i 1 miejsce ma joeman957@yahoo.com i 9587 pkt w 3d mark`u 2001!!! :mur: zapomnieles opublikowac projekt ?? :mur:

sprawdzmy w 2003 i co widzimy?? :mur: 1 miejsce caffiene___freak@hotmail.com 2579pkt czyzbys znow zapomnial wynik umiescic?? :mur: Sprawdzmy 2005 :wink: Ciekawe co znajde :wink: And the winner is....rchiileea@msn.com 1481pkt !!!!!! :mur: Zenada!!!!! Dalej chcesz sie porownywac do takich ludzi jak ja i Hipo. Zrob vmody zmien chlodzenie a co ja bede gadal z takim .............Zenada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi