fabiozo Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Posiadam odtwarzecz stacjonarny DVD Thomsona DTH 222 który czyta filmy w AVI i tu jest wszystko OK, tylko jak wczytać napisy ?? Trzeba je jakoś konwertować czy jakiś firmware zmienić na nowszy da sie ?? Bo jak wiadomo polskich filmów nie ma za wiele . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Chyba się spotkałem kiedyś z czymś takim ale pewny nie jestem wiem za to jak konwertowaćaviki na format dvd to chyba lepsze rozwiazanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Chyba się spotkałem kiedyś z czymś takim ale pewny nie jestem wiem za to jak konwertowaćaviki na format dvd to chyba lepsze rozwiazanie 1213541[/snapback] ta, nagrywac te same filmy(plik *.avi), juz "wykastrowane" divx'em/xvid'em na plytce ~3x drozszej zeby miec to samo ... N1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 jezeli nie czyta napisow w formacie txt to prawdopodobnie musisz skonwertowac na srt (upewnij sie zagladajac do instrukcji...do konwersji polecam subedit player-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabiozo Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 no filmy na AVI chodzą ok więć nie będe nic konwetrował na DVD, w końcu po to mam takie DVd żeby czytał Aviki. Sprobuje z tym srt . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 no filmy na AVI chodzą ok więć nie będe nic konwetrował na DVD, w końcu po to mam takie DVd żeby czytał Aviki. Sprobuje z tym srt . . . 1213806[/snapback] Avi to tylko rozszerzenie pliku - chlopie :P Jakim kodekiem jest ten film skompresowany, mniemam, ze twoj THOMSON czyta DivXy i Xvidy, bo pewnie o to Ci chodzilo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabiozo Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 jak bym nie wiedział że avi to rozszezenie, chyba pytam o napisy a nie o film. bo txt nie czyta niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...