leonbubu Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Bo moim zdaniem jest czad! nie potrzeba zadnych PowerStripów itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 NO extra :-) tylko zeby podkrecic biosem musi byc taka mozliwosc "dosc zadko" po drugie trzeba pomeczyc karte power stripem z dwa dni i zobaczyc na jakich ustawieniach dziala w 100% stabilnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 tylko że ja już podkreciłem jest spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 a jakie masz MOBO??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 a co to?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 motherboard - plyta glowna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Ale ja mówiłem o BIOSIE karty graficznej.A płyta to ECS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 O ja cie nie pie##ole !! Co za interesujaca wymiana zdań....hyhy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...