Skocz do zawartości
Nyny

Gainward i serwis gwarancyjny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ostatnio bylo głosno o kartach graficznych gainward gf4 pp ultra/650 ze wyskakuja jakies smieci na ekranie. Tak jak juz pisalem mi tez takie cos wyskoczylo i wyslalem karte do servisu gainwarda. Czekalem tydzien i myslalem ze potrwa to jeszcze z 2 tyg. a tu puka do mnie kurier z nowa grafa. Dostalem nowa karte z tym lepszym chlodzniem i narazie wszystko smiga maxyalnie nawet mam o 200pkt. wiecej w 3dmarku:)

Miejmy nadzieje ze gainwardowi trafila sie wadlkiwa seria kart i teraz wszystko bedzie pieknie, a serwis gainwarda musze pochwalic i wystawic mu 6 z +:D

Jesli wy wyslaliscie tez swoje karty to napisze swoja opinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HyHy - co prawda to prawda.

Tez swojego czasu mialem problemy z GF3 Gainwarda.Myslalem ze nic nie da sie zrobic i zadzwonilem do pomocy technicznej Gainwarda.Doradzono mi w jaki sposoob dokonac wymiany gwarancyjnej.Wyjasniono ile bedzie trwala wymiana itd. Ogoolnie:pelna qulturka i 'no problemos'

Na szczescie obeszlo sie bez wymiany-jakos se poradzilem:)

polecam produkty Gainwarda(maniakom Nvidii chociazby z powodu serwisu)... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miejmy nadzieje ze gainwardowi trafila sie wadlkiwa seria kart i teraz wszystko bedzie pieknie, a serwis gainwarda musze pochwalic i wystawic mu 6 z +:D Jesli wy wyslaliscie tez swoje karty to napisze swoja opinie

Mi padł swego czasu Gainward GeForce3 Ti/450, posłałem do MMV (tutaj mała pomoc Polarnego któremu dziękuje) i przyszła do mnie szybciutka nowa sztuka tej karty - faktycznie, ludzie z tej firmy nieźle się uwijają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D wreszcie !!! właśnie przed chwilą wpakował do mnie kurier z nową grafą !!! i ma nowegp gf4ti4200 z tym większym chłodzeniem ale niemoge go przetestować bo między czasie sprzedałe pł.gł proc i pamięci więc musze poczekać żeby zobaczyć jak działa ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem kiedyś Gainward GeForce2 MX TwinView/VIVO "Golden Sample"

, który pewnego pięknego dnia nie wstał po restarcie oddałem go do serwisu i oddali mi GAINWARD GeForce3 PowerPack!!!

Ti/450 TV "Golden Sample" tylko że musiałem czekać na niego ponad miesiąc ale opłacało się

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może to troche źle napisałem ale to było na tej zasadzie że nie potrafili zrobić tego gf2mx a to było w kwietniu tego roku i już nie mieli żadnych gf2 i miałem do wyboru zwrot kasy albo jakąś inną , a tak się złożyło że za tego gf2mx rok wcześniej dałem 650zł to bez zastanowienia brałem gf3 który kosztował akurat 650zł i tak wyglądał cała historai z fimrą gainward

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy oglądałeś całą strone ale spójrz na dole jest takie zdanie napisane małą jasno szarą czcionką "Cennik ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej. "

no nie wiem ja ide do sklepu do kolesia i mowie mu chce ta karte po takiej cenie i mam ja za dwa dni po tej cenie co jest na tej stronie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja grafa wrocila z serwisu w ciagu 5 dni :D

ale zastanawiam sie nad tym, czy to gainwardy sa tak popularne, czy tez tak czesto sie psuja, ze posty sa tylko o serwisie kart gainward, jak myslicie?

i jeszcze jedno, ostatnio zagralem w mafie i wszystko bylo ok, ale po wyjsciu z gry pojawily sie blendy w wyswietlaniu grafiki, zrestartowalem kompa (przy starcie zero artefaktow) ale windoza sie juz nie uruchomila, odczekalem jakis czas i bylo ok. dzisiaj tez tak sie stalo, rozkrencilem kompa, a karta piekielnie goraca (wiatraczek dziala), co gorsze teraz zaczelo mi sie tez tak dziac w innych gierach (przy pracy w windozie wszystko ok), czy to juz czas na serwis? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy oglądałeś całą strone ale spójrz na dole jest takie zdanie napisane małą jasno szarą czcionką "Cennik ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej. "

Na kazdym cenniku powinno to byc napisane. To nic nie znaczy, bo i tak w 99% cena sie nie zmienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na kazdym cenniku powinno to byc napisane. To nic nie znaczy, bo i tak w 99% cena sie nie zmienia.

znaczy, znaczy i wynika z brzmienia art. 71 kodeksu cywilnego :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie wiem ja ide do sklepu do kolesia i mowie mu chce ta karte po takiej cenie i mam ja za dwa dni po tej cenie co jest na tej stronie

chyba nie zrozumiales sie z kolega... jemu chodzilo raczej o to ze na gainward.pl sa ceny zalecane, a np. na takim sirius.pl kupisz jeszcze taniej bo za 530 zł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...