Nyny Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Witam, ostatnio bylo głosno o kartach graficznych gainward gf4 pp ultra/650 ze wyskakuja jakies smieci na ekranie. Tak jak juz pisalem mi tez takie cos wyskoczylo i wyslalem karte do servisu gainwarda. Czekalem tydzien i myslalem ze potrwa to jeszcze z 2 tyg. a tu puka do mnie kurier z nowa grafa. Dostalem nowa karte z tym lepszym chlodzniem i narazie wszystko smiga maxyalnie nawet mam o 200pkt. wiecej w 3dmarku:) Miejmy nadzieje ze gainwardowi trafila sie wadlkiwa seria kart i teraz wszystko bedzie pieknie, a serwis gainwarda musze pochwalic i wystawic mu 6 z +:D Jesli wy wyslaliscie tez swoje karty to napisze swoja opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Co firma to firma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 HyHy - co prawda to prawda. Tez swojego czasu mialem problemy z GF3 Gainwarda.Myslalem ze nic nie da sie zrobic i zadzwonilem do pomocy technicznej Gainwarda.Doradzono mi w jaki sposoob dokonac wymiany gwarancyjnej.Wyjasniono ile bedzie trwala wymiana itd. Ogoolnie:pelna qulturka i 'no problemos' Na szczescie obeszlo sie bez wymiany-jakos se poradzilem:) polecam produkty Gainwarda(maniakom Nvidii chociazby z powodu serwisu)... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 maja bardzo dobry serwis poprzednia moja karta wysypywala jakies bledy losowo i wymienili na nowa bardzo szybko , juz wiem dlaczego te karty sa drosze od innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Miejmy nadzieje ze gainwardowi trafila sie wadlkiwa seria kart i teraz wszystko bedzie pieknie, a serwis gainwarda musze pochwalic i wystawic mu 6 z +:D Jesli wy wyslaliscie tez swoje karty to napisze swoja opinieMi padł swego czasu Gainward GeForce3 Ti/450, posłałem do MMV (tutaj mała pomoc Polarnego któremu dziękuje) i przyszła do mnie szybciutka nowa sztuka tej karty - faktycznie, ludzie z tej firmy nieźle się uwijają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Mam nadzieje ze mi tez wymienia, wszak na swojej zainstalowalem chlodzenie ThermalTake'a, a radiatorow nijak nie mozna odkleic :? wiec wyslalem taka karte, kit z tym coolerem, byle by mi wymienili :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 :D wreszcie !!! właśnie przed chwilą wpakował do mnie kurier z nową grafą !!! i ma nowegp gf4ti4200 z tym większym chłodzeniem ale niemoge go przetestować bo między czasie sprzedałe pł.gł proc i pamięci więc musze poczekać żeby zobaczyć jak działa ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 miałem kiedyś Gainward GeForce2 MX TwinView/VIVO "Golden Sample" , który pewnego pięknego dnia nie wstał po restarcie oddałem go do serwisu i oddali mi GAINWARD GeForce3 PowerPack!!! Ti/450 TV "Golden Sample" tylko że musiałem czekać na niego ponad miesiąc ale opłacało się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 No nie!!! Ostatni post jest wręcz powalający. A ponoc w tym kraju nie ma nic za drmo... pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 może to troche źle napisałem ale to było na tej zasadzie że nie potrafili zrobić tego gf2mx a to było w kwietniu tego roku i już nie mieli żadnych gf2 i miałem do wyboru zwrot kasy albo jakąś inną , a tak się złożyło że za tego gf2mx rok wcześniej dałem 650zł to bez zastanowienia brałem gf3 który kosztował akurat 650zł i tak wyglądał cała historai z fimrą gainward Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 moze to nie na miejscu pytanie, ale gdzie najtaniej kupie karte Gainward Gf3 Ti450 PP!!!??? Chodzi mi o sklep internetowy :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Myśle że na www.sirius.pl nigdzie tańszych nie widziałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Myśle że na www.sirius.pl nigdzie tańszych nie widziałem www.gainward.pl chyba 549 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 nie wiem czy oglądałeś całą strone ale spójrz na dole jest takie zdanie napisane małą jasno szarą czcionką "Cennik ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej. " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 nie wiem czy oglądałeś całą strone ale spójrz na dole jest takie zdanie napisane małą jasno szarą czcionką "Cennik ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej. " no nie wiem ja ide do sklepu do kolesia i mowie mu chce ta karte po takiej cenie i mam ja za dwa dni po tej cenie co jest na tej stronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 moja grafa wrocila z serwisu w ciagu 5 dni :D ale zastanawiam sie nad tym, czy to gainwardy sa tak popularne, czy tez tak czesto sie psuja, ze posty sa tylko o serwisie kart gainward, jak myslicie? i jeszcze jedno, ostatnio zagralem w mafie i wszystko bylo ok, ale po wyjsciu z gry pojawily sie blendy w wyswietlaniu grafiki, zrestartowalem kompa (przy starcie zero artefaktow) ale windoza sie juz nie uruchomila, odczekalem jakis czas i bylo ok. dzisiaj tez tak sie stalo, rozkrencilem kompa, a karta piekielnie goraca (wiatraczek dziala), co gorsze teraz zaczelo mi sie tez tak dziac w innych gierach (przy pracy w windozie wszystko ok), czy to juz czas na serwis? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 nie wiem czy oglądałeś całą strone ale spójrz na dole jest takie zdanie napisane małą jasno szarą czcionką "Cennik ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej. " Na kazdym cenniku powinno to byc napisane. To nic nie znaczy, bo i tak w 99% cena sie nie zmienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 nie wiem czy oglądałeś całą strone ale spójrz na dole jest takie zdanie napisane małą jasno szarą czcionką "Cennik ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej. " Na kazdym cenniku powinno to byc napisane. To nic nie znaczy, bo i tak w 99% cena sie nie zmienia. znaczy, znaczy i wynika z brzmienia art. 71 kodeksu cywilnego :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucAss Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 nie wiem czy oglądałeś całą strone ale spójrz na dole jest takie zdanie napisane małą jasno szarą czcionką "Cennik ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej. " no nie wiem ja ide do sklepu do kolesia i mowie mu chce ta karte po takiej cenie i mam ja za dwa dni po tej cenie co jest na tej stronie chyba nie zrozumiales sie z kolega... jemu chodzilo raczej o to ze na gainward.pl sa ceny zalecane, a np. na takim sirius.pl kupisz jeszcze taniej bo za 530 zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...