Gregoir81 Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Witam, mam problem :). Nie wiem jak wycinać np reklamy z nagranego filmu. Mam programy, które były dołączone do Tunera TV WinFast 2000 XP Expert ale nie potrafię z nich korzystać. Tzn jak bym się uparł to pewnie coś by z tego było, ale jeśli znacie odpowiedź to poproszę. Może znacie jakies inne programy do kombinowania. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagular Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 No nie...Kolego....uważasz że reklamy same się wytną po naciśnięciu magicznego guziczka ? Gdybyś jednak "się uparł" to własnoręcznie zrobić, to możesz użyć darmowego i popularnego Virtualdub-a - bardzo prosto zaznacza się tam fragment materiału, który ma być wycięty, potem go wycina i pozostaje tylko zgrać do nowego pliku. Program prosty, darmowy, skuteczny w swojej dziedzinie - polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoir81 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Dzięki. A jeśli chodzi o mojego lenia to nie jest aż tak duży, żebym nie był sam w stanie ich wyciąć. Mam już dwa programy ale nie bardzo wiem jak z nich korzystać (i tu się też leń odzywa). Spróbuję Twojej rady. Dzięki. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 a jezeli nie masz doswiadczenia to sproboj Pinnacle Studio, b. prosty i intuicyjny w obsludze tylko nie wiem ile kosztuje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...