adalbertt Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Poszukuje malutkiego TweakNT, zeszukałaem się w necie i nic, tak gdzie chwalą się, że mają to nie mają itp., a może ja jestem jakiś niepociumany. Będę dźwięczny za jakiś drogowskazik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 (edytowane) Wycięte - 3 razy pomyśle zanim coś wrzuce EDIT: :oops: nie wiedziałem, że służy do czegoś jeszcze poza umożliwieniem instalacji NAV. Edytowane 1 Marca 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalbertt Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Wycięte - 3 razy pomyśle zanim coś wrzuce[/url] 1214316[/snapback] Dzienkju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Rozumiem, że obaj Panowie po banie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...