DR.Zepsu Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Mam dylemat ponieważ ten Pentagram 120 zachodzi mi na 3 gniazda pamięci nie wiem jaka jest wyś. boje się że sie pod nim nie zmieszczą, odległość od zasilacza jest oki, od grafy też tylko że zachodzi prawie na cały port LPT Może mi ktoś powiedzieć czy te pamięci będa przeszkadzac czy nie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Raczej nie będą, bo Pentagram u podstawy nie jest taki szeroki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumiok Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 ja osobiscie mam freezone 100 i jest spoko natomiast qmpel ma 120 i raz ze przeszkadza mu troche zasilacz i musial blaszki odgiac, to jeszcze jeden port pamieci jest wylaczony z uzytku, moze jakby wczesniej tam pamiec zaladowal to by bylo ok, ale teraz ciezko tam ją wcisnac. natomiast do innych ma luzny dostep:) jesli nie wykorzytujesz wszystkich gniazd pamieci to mozesz spokojnie brac 120 natomiast jesli ta wlasnie jedna jest Ci potrzebna np. do duala korego wykorzystujesz to sprawdz sobie najpierw wszystko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...