Duncan Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 OK, użyłem opcji szukaj ale nic zadawalającego nie znalazłem. Przypomnijcie mi gdzie znaleźć opis jak rozszyfrować stepping. Codzi mi dokładnie jak odczytać, z którego tygodnia jest procek? Aha sprawa dotyczy AMD! Miłe byłoby jeszcze wskazanie jakiejś innej, rzetelnej i licznej bazy podkręconych procków niż overclockers.com ;) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Dlaczego uwazasz ze overclockers.com ma nierzetelna baze ?? Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Dlaczego uwazasz ze overclockers.com ma nierzetelna baze ?? Żle odczytałeś moje intencje, miałem na myśli : "inną równie rzetelną" ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 No to trzeba bylo tak od razu 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...