scota Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Od końcówki września mam WC na Atmanie 306. Ostatnimi czasy zaczynają z pompki wydobywać się piski. Po wyłączeniu na jakiś czas i ponownym włączeniu pisków nima. Po pewnym czasie znowu wracają. Pisk nie jest głośny ale troszeczkę denerwuje. Trzeba rozebrać i przesmarować?? Jak tak to czy przy rozbieraniu nic nie wypadnie i czy będę mógł to spowrotem bez problemu złożyć :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scota Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Napewno ktoś miał podobny problem. Poszę o pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scota Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Pewnie mi się dostanie za 3 posty pod rząd .... Wczoraj wieczorkiem po wyłączeniu kompa zacząłem bawić się pompką. Wyłączałem i włączałem ją do prądu. Za każdym razem po włączeniu pompka piszczała inaczej a czasami wogóle. To mnie jusz całkiem zmyliło :mur: POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...