Cappo Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 bede mieć ten radiator jaki wentyl dokupić do niego żeby sobie poradził z kręconym bartonem 2600+ ma to być 80mm wydajny,w miare cichy i za jakieś 30 zł co polecicie? obecnie mma glacialtecha silent brezze II i 63 C w stresie :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galek Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 zmien calkowicie radiator i nie kupuj tego, w zaleznosci od tego ile masz kasy zrob tak: SI-97 150zl + wiatrak 92mm jaki chcesz ja mam Tt silentcat 50zl , albo pentagrama 100mm za 109 zl. I mozesz przejzec jeszcze foeum, ale to podales odpada, takie jest moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cappo Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 dostane go darmo i uważam że jest lepszy niz glacilatech bo jest cały z miedzi a cierpie na chroniczny brak kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 dostane go darmo i uważam że jest lepszy niz glacilatech bo jest cały z miedzi a cierpie na chroniczny brak kasy 1215497[/snapback] W takim razie polecam zalmana zm-f1. Ma dosc dobry przeplyw powietrza przy odpowiednim cisnieniu powietrza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cappo Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 tylko czy on ma automatyczną kontrole obrotów czy ja musze mu ustawiać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 tylko czy on ma automatyczną kontrole obrotów czy ja musze mu ustawiać? 1216110[/snapback] niewiedze można tolerować,,, gorzej z lenistwem ;-] powiedział ten który jutro o 11 ma zaliczenie a siedzi... tutaj :lol: tu masz google -> http://www.google.pl wpisz w google - zm-f1 naciśnij eneter,,, masz przed sobą na przykład art na stronie na hardcoreware.net, masz i kilka sklepów z opisami po polsku.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cappo Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 a może Arctic Cooling FAN PRO TC 80x80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...