adnet Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Kumpel ma cos takiego i wszystko byłoby ok, gdyby nie .... gadająca po chińsku baba podczas bootowania!? Jak stoi powyżej podczas bootowania z głośniczka wydobywa się bliżej nie identyfikowalny bełkot prawdopodobnie po chińsku lub taiwańsku. Nie da się tego wyłączyć w biosie, a odciecie kabelba głosniczka to lekka przesada :twisted: Macie jakieś pomysły? Licze na wzystkich MSI'owców :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 mlahahaha ale numer , zflaszuj bios najnowszym i jej przejdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 hehehe ja mam toto mobo i nie jęczy nic. i nigdy nie jęczał... ale pierwsze słysze żeby msi coś takiego miało. asus chyba ma, ale msi??? czarna magia... albo ajkiś lewy bios. weź mu w biosie poszperaj albo wylutuj głośniczek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Gdzies na płycie jest zworka do zmiany z chińskiego na angielski,trzeba poszukać w instrukcji, jakoś tak po lewej stronie chyba. Może by przynajmniej po angielsku bedzie gadać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Zapodaj tłumacza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Zworka o ile pamiętam jest nad złączami PCI. Jak się te zworke wyjmi, to chiński, jak w sadzi - angielski. Ja tę płyte przez prawie dwa lata usiłowałem zmusić do mówienia, ale mi sie nie udało, więc gratuluje. Jednakże o ile pamiętam to gadająca baba oznacza jakieś kłopoty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 lol mozesz to nagrac? Nigdy tego nie slyszalem jedynie czytalem o takiej opcji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 hyhy A czy w MSI K7T turbo tez jest taka opcja?? Bo czasami gęby nie ma do kogo otworzyc...(co by bylo gdyby nie moj dentysta...) :) pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Wielkie dzięki za sugestie. Chyba rzeczywiście postaram się nagrać ten bełkot :twisted: . Dodam że bios jest chyba w wersji 3.60? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...