wampir Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Czy ktos z was ma ? Jakiej firmy i jak sie kreca , jaki wzrost wydajnosci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Sapphire R9000PRO kreci sie 300/600 wzrost wydajnosci zaden bo ogranicza go moj procesor. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 A jak Radki 9000 bez Pro , na Pro mnie nie stac a planuje taki kupic tylko nie wiem jakiej firmy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 A jak Radki 9000 bez Pro , na Pro mnie nie stac a planuje taki kupic tylko nie wiem jakiej firmy :( Najlepiej qpić orginał. Ale Hercules i Gigabyte ponoć niewiele ustępują "built by ATI". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Zależy jakie pamiątki. Szczeże mówiąc nie wiem jakie montyją w 9000 pamiątki, ale moim zdaniem poniżej 4ns nie powinieneś qpować. 4ns daje Ci teoretyczną możliwość podkręcenia pamięci do 250Mhz(standardowo, z tego cio wiem 200Mhz). Oczywiście to DDR, wię będą chodziły na 500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Ehhh wiem jakie teoretyczne mozliwosci maja 4ns DDR ale jak juz napisalem interesuja mnie fakty , czyli nikt nie moze sie pochwalic podkreconym Radkiem 9000 ( bez PRO) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 ja mam radka 9000 shapphire i jest zajebisty pamiatki hynix 4ns nei kreci sie karta wcale a jak nawet tyo bez wzrostów wydajnosci osiagi nizej jest link ...polecam shapphire jest wydajniejszy od gigabyte .i taniszy tylko ze ma skromne wyposazenie box-u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Szpak napisz ile masz na swoim sprzęcie 3DMarków bo coś nie mogę się na 3DMarka zarejestrować (serwer podobno zwraca jakieś nierozpoznane informacje). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Szpak napisz ile masz na swoim sprzęcie 3DMarków bo coś nie mogę się na 3DMarka zarejestrować (serwer podobno zwraca jakieś nierozpoznane informacje). na spezecie takim jak w opisie mam 6000 marków to jest o 1500 wiecej niz miałem na gf4mx440 za ta sama kase pozdro szpak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Dzięki. Całkiem przyzwoity wynik. Jak tylko pozbieram kasę to też chyba się w końcu zdecyduję na zmianę grafy i będzie to właśnie Radek 9000 :D Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Dzięki. Całkiem przyzwoity wynik. Jak tylko pozbieram kasę to też chyba się w końcu zdecyduję na zmianę grafy i będzie to właśnie Radek 9000 :D Pozdro pamietaj jak cos to shapphire albo gigabyte nei biez innych bo beda wolniejsze i słabsza jakosc obrazu ...jak chcesz szczegółów to www.benchmark.pl polecam przeczytasz recezje i wybierzesz shapphire hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 No czytałem testy na benchmarku. Dziwi mnie tylko taka słaba jakość obrazu u Gigabyte'a. Myślałem, że to tylko z klonami jest w tym temacie ryzykownie, a tu Giaga taki numer wykręca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 najlepszym sie zdarza da sie to obejsc wycina sie jakies tranzystorki czy cos i jest podobno lepiej zreszta tam pisali ze giga zamontował za mocna filtry ..ale z tym tylko u nvidi słyszałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Czy w porownaniu z Radkami 9000 , oplaca sie braz gf3 ti200 za 470 , bo mi to wierci dziure w brzuchu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 a jakiej marki ten gf3 i gdzie mozna za tyle zakupic, jesli mozna wiedziec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Galaxy :) recenzja tego cuda na frazirze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 i ile ten gf 3 ma w tescie na 3dmarku i na jakim procu...ale galaxy to nei jest firam tez o tym myslałem ..ja wole ati lepsza jakosc obrazu itp. a ten gf to moze jakias lipa pewnei zanizone taktowanie i badziewne czesci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/100-140 popatrz na wyniki , i co ty na to ? Jak za taka cene Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Szpak napisz ile masz na swoim sprzęcie 3DMarków bo coś nie mogę się na 3DMarka zarejestrować (serwer podobno zwraca jakieś nierozpoznane informacje). moze zadziła a jak nei to trudno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ale lipa miło byc wszystko a tu tylko poczatek sie wsadził lol ...moze ktos sprawdzic czy działa mój link do mad onionu z wynikiem??plisss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ech to ja mam radka pro i tez 6000, tyle co ty na 9000 bez pro, procki wlasciwie te same (chociaz rdzen morgana troche wydajniejszy), pewnei twoje ddr tyle daja, kurde musze tez przejsc na ddr :-) A i jak zobaczycie gdzies minta to mozecie kupic jest spox. (tylkoon ma chyba rtylko wersje pro) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ja na twoim miejscu uważałbym na galaxy bo mam gf2 mx400 z galaxy i jest to totalny chłam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 tzn jak chlam , slaba jakosc obrazu ? cinka wydajnosc ,slabo sie kreci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 a jakiej marki ten gf3 i gdzie mozna za tyle zakupic, jesli mozna wiedziec.VGA AGP PALIT GF3 TI200 64MB TV OUT 364+vat=445 zł VGA AGP PALIT GF3 TI200 128MB TV OUT/DVI 445+vat=543 wszystko z Action'a - mam tego 128 kręci się na 280/515 wynik w sigu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Sapphire R9000PRO kreci sie 300/600 wzrost wydajnosci zaden bo ogranicza go moj procesor. Pozdro Dexter karta taka sama Sapphire Radeon 9000 Atlantis Pro, kreci sie bez problemu 300/600 MHz, a wzrost wydajnosci jakies 5% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ale lipa miło byc wszystko a tu tylko poczatek sie wsadził lol ...moze ktos sprawdzic czy działa mój link do mad onionu z wynikiem??plisss nie działa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ale lipa miło byc wszystko a tu tylko poczatek sie wsadził lol ...moze ktos sprawdzic czy działa mój link do mad onionu z wynikiem??plisss nie działa :( co jest jak ja klikam to dziła buuuuuuu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...