Skocz do zawartości
wampir

Radki 9000

Rekomendowane odpowiedzi

Zależy jakie pamiątki. Szczeże mówiąc nie wiem jakie montyją w 9000 pamiątki, ale moim zdaniem poniżej 4ns nie powinieneś qpować. 4ns daje Ci teoretyczną możliwość podkręcenia pamięci do 250Mhz(standardowo, z tego cio wiem 200Mhz). Oczywiście to DDR, wię będą chodziły na 500.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam radka 9000 shapphire i jest zajebisty pamiatki hynix 4ns nei kreci sie karta wcale a jak nawet tyo bez wzrostów wydajnosci osiagi nizej jest link ...polecam shapphire jest wydajniejszy od gigabyte .i taniszy tylko ze ma skromne wyposazenie box-u

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szpak napisz ile masz na swoim sprzęcie 3DMarków bo coś nie mogę się na 3DMarka zarejestrować (serwer podobno zwraca jakieś nierozpoznane informacje).

na spezecie takim jak w opisie mam 6000 marków to jest o 1500 wiecej niz miałem na gf4mx440 za ta sama kase

pozdro szpak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki. Całkiem przyzwoity wynik. Jak tylko pozbieram kasę to też chyba się w końcu zdecyduję na zmianę grafy i będzie to właśnie Radek 9000  :D 

Pozdro

pamietaj jak cos to shapphire albo gigabyte nei biez innych bo beda wolniejsze i słabsza jakosc obrazu ...jak chcesz szczegółów to www.benchmark.pl

polecam przeczytasz recezje i wybierzesz shapphire hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech to ja mam radka pro i tez 6000, tyle co ty na 9000 bez pro, procki wlasciwie te same (chociaz rdzen morgana troche wydajniejszy), pewnei twoje ddr tyle daja, kurde musze tez przejsc na ddr :-) A i jak zobaczycie gdzies minta to mozecie kupic jest spox. (tylkoon ma chyba rtylko wersje pro)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...