kamdul Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 gdzie mozna znaleźć bios do tego mobo. na stronie producent wprawdzie sa 3 ale one nic nie wnosza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 raczej nigdzie wiecej - nie widzialem zmoddowanych biosow do gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 raczej nigdzie wiecej - nie widzialem zmoddowanych biosow do gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 ja tez sie dołączam bo nieumię znaleźć do mojej:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Do PRO --> http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Suppor...000%20Pro-G.htm - wnosi choćby obsługę Celka D i Prescott'a Podobnie do "zwykłej" wersji --> http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Suppor...-8IPE1000-G.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamdul Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 mam najnowszego z tej stronki:] chodzi mi o jakiegos zmodowanego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 A co byś chciał miec zmodowane - regulować możesz wszystko (po wciśnięciu Ctrl+F1) i raczej nic więcej nie wymyślą. Raczej trudno czegokolwiek oczekiwać. Czasem na overclockers.pl podają linki do czeskiej stronki z biosami modowanymi, lae do serii 8IPE nigdy nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamdul Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 dzieki za to ctrl +f1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 dzieki za to ctrl +f1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D 1215829[/snapback] Nie mów, że nie wiedziałeś :blink: - to miłej zabawy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miuzik Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 czesc wam ja tez jestem posiadaczem tej plyty i mam do was pytanie o ile ta plyta wam zawyza temperature procka bo u mnie gdzies o 10% czy to normalne a mam stracha bo mam p4 3.0 mhz prescota HT a one sie troszke grzeja .pozdrowionka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 A skąd wiesz, że ci zawyża temperaturę? I czemu się tego obawiasz - skoro wiesz, że zawyża to nie ma się coobawiać. Od wskazań odejmij sobie 10% i spij spokojnie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gralmi Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 czesc wam ja tez jestem posiadaczem tej plyty i mam do was pytanie o ile ta plyta wam zawyza temperature procka bo u mnie gdzies o 10% czy to normalne a mam stracha bo mam p4 3.0 mhz prescota HT a one sie troszke grzeja .pozdrowionka:) 1307973[/snapback] ja tam na to nie zwaracam uwagi. Mam teraz Arctic cooling freezer 4 i w idle 35 st a stres max 60 st. a nawet jak zle podaje to procek ma zabezpiecznie w postaci diody termicznej. a na intel box mialem 40 a stres 6? pare stopni. calkiem udana plyta za niewielki pieniadze. Ostatnio potaniala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamdul Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 nie wypowiadam sie na temat tej plyty :( najchetniej bym ja wywalil juz mi 3 padły !! kijowa instrukcja wogule do [gluteus maximus] -niedopracowane szegóły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...