Skocz do zawartości
MONK

Zmiany W Biosie Palita 4 440 Mx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam Palita GF 4 440 mx 64mb(128bit) x8 i mam problem w flashu nowych wartości biosa.Mianowicie , karta ma ustawienia firmowe 275gpu i 200(400)mem po zmianie wartości w x-bioseditor na 350 gpu 550 mem i flashu tego biosu zostaje zaprogramowana tylko prędkość gpu a pamięć pozostaje na 400Mhz.Prędkość gpu można zmieniać a pamięć zostaje zawswze ta sama czyli 400 (200).A może Pality mają zablokowane taktowanie pamięci?.Softwerowo można ustawiać mem i gpu dowolnie,czemu w tym biosie nie. :mur: :mur: :mur: :mur: :blink:

modyfikacja x-bioseditor 1.0RC3 520

NVFLASH 5.12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam Palita GF 4 440 mx 64mb(128bit) x8 i mam problem w flashu nowych wartości biosa.Mianowicie , karta ma ustawienia firmowe 275gpu i 200(400)mem po zmianie wartości w x-bioseditor na 350 gpu 550 mem i flashu tego biosu zostaje zaprogramowana tylko prędkość gpu a pamięć pozostaje na 400Mhz.Prędkość gpu można zmieniać a pamięć zostaje zawswze ta sama czyli 400 (200).A może Pality mają zablokowane taktowanie pamięci?.Softwerowo można ustawiać mem i gpu dowolnie,czemu w tym biosie nie. :mur:  :mur:  :mur:  :mur:  :blink:

modyfikacja x-bioseditor 1.0RC3 520

NVFLASH 5.12

1214744[/snapback]

Słuchaj a mógłbyś mi pomóc jak mam przywrócić BIOS do Palita GF4 MX 440 64 MB DDR + TV OUT (AGPx8) - 64 bit ????? wgrałem biosa a widocznie nie był on dobry i mi sie grafa posypała w formie tego iż komp się odpalił lecz grafika była rozmazana a potem zwiesił się :( HELP ME !!!! PLZ !! :mur: B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi