Lisek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Kurcze, padł mi mój monitorek - LG Flatron 795FT :? Konkretnie to przestał mu świecić kolor niebieski (całkowicie). No to dzisiaj sie wybrałem do w sumie najlepszego serwisanta w moim mieście i on rzekł, że tego nie zrobi bo mu LG nie chce sprzedawać części do Flatron'ów i jedyne wyjście to pojechać do Lublina do ich serwisu. Mówił też, że to znana sprawa z tymi padami i to jakiś mały układ ducha wyzionął - nic poważnego, ale więcej mówić nie chciał. Niestety Flatron jest już po gwarancji (ma już ze 3-4 lata, dokładnie nie pamiętam). Ma ktoś jakiś pomysł co można z tym zrobić? Może komuś się coś takiego przytrafiło? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 zdolny jesteś :), qrde moje wyczyny przy Twoich to pestka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 hmmm na to raczej nie miał wpływu.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Po pierwsze sprawdz czy to nie przewod, Na pewno ne ma w twoim mieście servisu LG? I juz jak co to nie na tym forum wystawileś problem leć lepiej na elektrode albo coś podobnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Ja miałem 3 takie flatrony ale długo u mnie miejsca nie zagrzały bo wszystkie były zrąbane. Znam jedno proste wyjsce......... kupić nowy monitor :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Po pierwsze sprawdz czy to nie przewod, Na pewno ne ma w twoim mieście servisu LG? Odłączam monitor od komputera i świeci no signal w trzech kolorach - RGB, niebieski jest jako czarny... chyba wystarczy. I juz jak co to nie na tym forum wystawileś problem leć lepiej na elektrode albo coś podobnego.Na elektrode to ojca posłąłem :) niech sie coś podowiaduje... Normalnie odpaliłemsobie wczoraj monitorek, włączył się elegancko wsio cacy aż tu nagle niebieskiego ni mo... i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...