Patryyyk Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Pomóżcie jak odinstalować ostatnią aktualizację xp bo mi gra przestała działać!! Microsoft wypuścił kolejne badziewie??:( Please help me!! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 w dodaj usun powinna byc jezeli znasz nazwe latki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 a ja sie podczepie... wraz z ta aktualizacja byl ten program do usuwania spyware od microsftu. dalem sie na niego nabrac i go (ponoc) zainstalowalem. tylko go nigdzie nie widze... macie go? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 %:\Windows\Debug\mrt.log Microsoft Malicious Software Removal Tool v1.0, January 2005Started On Tue Jan 11 23:16:45 2005Removal Tool Results:No infection found.Microsoft Malicious Software Removal Tool Finished On Tue Jan 11 23:16:47 2005Ja mam tylko tyle, żadnego działania/skanowania nie widziałem. Jakiś tajemniczy ten program. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 a ja sie podczepie... wraz z ta aktualizacja byl ten program do usuwania spyware od microsftu. dalem sie na niego nabrac i go (ponoc) zainstalowalem. tylko go nigdzie nie widze... macie go? 1215094[/snapback] Bo on się nie instaluje. Ściąga się, uruchamia, skanuje i usuwa sam siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...