Gubernator Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Zpraszam do zwiedzenia mojej galeri :D , pokazałem tam zmagania procka z młotkiem, wiertarką i szlifierką :lol:. Serdecznie zapraszam do obejżenia reszty galeri. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 hehehe moze jakis link ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 O... :oops: :oops: :oops: :oops: Zapomniałem www.prykacze.prv.pl w galeri na końcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 hmm.. link nie dziala ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Dziala, dziala. Tak na marginesie to sporo ludzi Cie odwiedzilo. 63 Co do tematu to remis, mlotek tez nie wytrzymal. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 heheh wlasnie zauwazylem dziwna rzecz poprzedniego posta wysylalem o 2:15 a pokazuje ze 2:52 - tego pisze jest 2:22 dziwne !!! ale co do tematu to mi nadal nie dziala :cry: !!! a chetnie bym sobie popatrzyl ! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 link działa :D ale jak chcesz inny to sprubuj ten http://www.prykacz.free.komrel.net/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 hehehe... :D biedny procek ;) ale ja mam jeszcze 20kg mlot :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Dostał z siekiery :lol: ale zdięcia nie wyszły :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Dostał z siekiery :lol: ale zdięcia nie wyszły :evil: Jak miałem 5 lat to też lubiłem coś rozwalić lub zobaczyć co jest w środku. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 wiem ze znowu nazwiecie mnie sztywniakiem :? ale IMHO to bez sensu calkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...