zeli Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Witam Po nagrywarce czas na HDD Mam "sigejta" 40GB i jest dobry jak narazie(juz prawie 3 lata) A wiec jaki???? Do 500zł tak i od 160GB do +200GB Ale raczej ten +200 raczej z NCQ :lol: I jakie podłaczenie bedzie pasowac?? -Płyta głowna Soltek 85DR2-C -40GB Seagate Barracuda -RAM DDR 256-266 -P4 1,8 box -GF3 TI200 64TV :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Witam Po nagrywarce czas na HDD Mam "sigejta" 40GB i jest dobry jak narazie(juz prawie 3 lata) A wiec jaki???? Do 500zł tak i od 160GB do +200GB Ale raczej ten +200 raczej z NCQ :lol: I jakie podłaczenie bedzie pasowac?? -Płyta głowna Soltek 85DR2-C -40GB Seagate Barracuda -RAM DDR 256-266 -P4 1,8 box -GF3 TI200 64TV :lol: 1215088[/snapback] Bierz jakas 160 np.hitachi lub samsung i do tego 256MB ramu za te 500zl... BTW. Po co Ci dysk z NCQ czybys nosil sie z wymiana proca i plyty :rolleyes: :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Popieram przedmówce, bierz samsunga albo hitachi bo sa ciche, szybkie, mało awaryjne, i sie mało nagrzewają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Ok, Dysk kupuje napewno taki "HITJAKIS" Na allegro nikt nie wystawia porzadnie tego dysku wiec tylko sklep internetowy albo cos innego RAM to ja mam jakies NONAME DDR 256-266 i chetnie bm go sprzedał Na tej płycie co podałem jaki pójdzie dobry ram??? Nie wiecej niz do 450zł http://allegro.pl/showcat.php?id=4294&view...p&change_view=1 julas nie o tym samym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Tak to bywa my jedno Ty drugie :mur: ale to Twoj dysk i Twoja decyzja obys byl z niego zadowolony :wink: Co do ramu to pogadaj luksem_pl z tweak'a mial dobre kosci A-data w okolicach 500zl :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 czlowieku nie dosc ze zakladasz setny topic o tym samym, to jeszcze ignorujesz rady ludzi ktorych prosisz o pomoc... wez samsunga albo hitachi jak ci radza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_JFK_ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Dokładnie jak julas napisał. Ile można o tych dyskach. Podpiąć się pod istniejący już temat i tam zapytać jak nie che się szukać całej dyskusji bo czasami kilkanaście stron. Na pewno ktoś odpowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...